Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
- Anti-Money Laundering
- Credit Risk Management
- Credit Scoring
- Customer Retention
- Fraud Detection
- Market Risk Mgmt.
- Marketing Automation
- Operational Risk Mgmt.
- Performance Management
- Risk Management
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

GYORS EREDMÉNYEK SAS® MEGOLDÁSOKKAL

A pénzintézetek vezetői számára a legnagyobb kihívást a folyamatosan változó piac lehetőségeinek kihasználása jelenti. A középpontban az ügyfél áll, akit meg kell szerezni majd megtartani úgy, hogy a belőle származó haszon a lehető legnagyobb legyen. Az eredményes működés másik fontos feltétele a kiadások csökkentése és folyamatos ellenőrzése (például az ATM-ek feltöltésének optimalizálása).

A sikeres működéshez egyrészt elengedhetetlen a hatékony belső ellenőrzési és információs rendszer kiépítése, másrészt a terjeszkedéshez szükséges minden lehetőség megragadása (elektronikus kereskedelem, Internet, telebank, ATM-ek).

A SAS megközelítése
A SAS megalakulása óta a világ több száz bankja és más vállalata alkalmazza a SAS eszközeit, megoldásait információ-szolgáltató, döntéstámogató, üzleti intelligencia rendszerek kialakításához.

A pénzintézetek mára hatalmas mennyiségű adattal rendelkeznek. Ezekből kell összeállítani azokat a pontos információkat, amelyek a megfelelő személyhez a megfelelő időben eljutva a sikeres döntéshozatal alapjául szolgálnak.

Egyesítve a világhírű SAS elemzési technológiát és szoftvert a nemzetközi gyakorlattal és a bank-specifikus modellekkel, valamint az iparban szerzett évtizedes munkatapasztalattal, a SAS megoldások és szolgáltatások képessé teszik a vállalatokat a nyers adatok használható tudássá történő átalakítására.

A SAS egy integrált, közös informatikai infrastruktúrára épülő, bank-specifikus megoldáscsomagot ajánl, melynek neve a SAS Banking Intelligence Solutions. A rugalmas és kiterjeszthető megoldáscsomag egyaránt tartalmazza az előre felépített adat- és elemzési modelleket, valamint a modern alkalmazásokat, technológiákat, melyek felgyorsítják mind a kivitelezést, mind az eredményeket, a befektetés gyors megtérülését eredményezve.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper

sascom pénzintézeti különszám