Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Adatbányászat
Operációkutatás
Ökonometria és előrejelzések
Statisztika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Analytics Intelligence

Megfelelő elemző eszközökkel hatékonyan integrálhatók a szervezet bármely pontján található adatok, amelyeket aztán gyorsan megosztott tudássá lehet alakítani. A SAS elemzői intelligenciája széles portfoliót kínál erre a célra; az analitikai szoftverekkel csökkenthetjük a bizonytalanságot, növelhetjük az előrejelzés biztonságát, s optimalizálhatjuk a teljesítményt. Ráadásul ezek a szoftverek sokkal többet kínálnak, mint az egyszerű rendezés, szűrés és rangsorolás – azaz, amit néhány más szállító „elemzésnek” nevez.

  • A prediktív modellezés segít a legjobb árképzési politika kialakításában, optimalizálja az ügyfelek és a beszállítók kezelését, kiválasztja a leghatékonyabb kezdeményezéseket, továbbá olyan szervezeti problémákat igyekszik megoldani, mint a csalásfelderítés, a hibaelemzés és a kockázatkezelés.
  • A leíró modellezés rávilágít a fontos összefüggésekre. Például, egy kiskereskedelmi vállalat megtudhatja, hogy az egyes ügyfélszegmensek miként reagálnak a különféle üzenetekre, mely árucikkeket ajánlott együtt értékesíteni, illetve ezek a tényezők miként változnak üzletenként.
  • Az előrejelzéssel a jelenben felvázolhatók a jövőbeni körülmények, s így lehetőséget ad az alapos felkészülésre. A SAS előrejelző szoftvere ráadásul integrálható a meglévő rendszerekkel.
  • Az optimalizálás révén az egyes tényezők (ügyfél, ajánlat, csatorna stb.) hatékonyan kombinálhatók annak érdekében, hogy korlátozott erőforrásokkal is maximális eredményt érhessünk el.
  • A kísérleti tervezés a folyamatok kimenetelét befolyásoló tényezők megértésében segít.
  • A szövegbányászat alkalmazásával nagy mennyiségű strukturálatlan szövegadat tárható fel és válik modellezhetővé, a rejtett összefüggések kiderítése érdekében.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

White Paper

Interactive Tour