Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Összekapcsolhatóság & metaadat
Adatminőség
ETL
Adatmigráció & szinkronizáció
Data Federation
Adatkezelés
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Financial Management Adapter for SAP

Világszerte az intézmények pénzügyi részlegei súlyos összegeket költenek szervezetük informatikai stratégiájának támogatására. Nem kevés pénzt az SAP R/3-as rendszerére és más informatikai rendszerekre annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen a napi működés. Ezeknek a befektetéseknek az előnye, hogy átláthatóbbá válik a tevékenység, javul a hatékonyság, valamint megszilárdul az operatív üzleti döntések platformja.

A SAS Financial Management Adapter for SAP abban nyújt segítséget, hogy konszolidálja a különbözőképpen konfigurált R/3-rendszerek inkonzisztens számla- és kontrollingadatait, felgyorsítja az implementációs folyamatot, és végső soron, pillanatok alatt üzleti intelligenciához juttatja a felhasználót.

A SAS Financial Management Adapter for SAP előnyei:

  • gyorsabb implementációt támogatandó, előre definiált leképezést tesz lehetővé az R/3 és a SAS Financial Management megoldások között;
  • jelentősen csökkenti a bevezetés költségeit, mivel a megoldás kiterjesztése nem igényel különösebb testreszabást és hosszadalmas tanácsadást;
  • nagyobb áttekintést nyújt a projekt fontos részeiről;
  • nagyobb megtérülést biztosít a meglévő SAP R/3-beruházásokat illetően.

Ennek a megközelítésnek az eredményeként az intézmények pénzügyi osztályai a beruházások gyorsabb megtérülésével számolhatnak, hatékonyabban ellenőrizhetik a projektek költségeit, továbbá kevesebb erőfeszítéssel és pénzkiadással készíthetnek ad hoc jelentéseket, és kontrollált módon módosíthatják manuálisan pénzügyi adataikat.