Karrier /

Adatvédelem

A SAS Institute Kft. a SAS Institute Inc. (Cary, Észak-Karolina, Egyesült Államok) európai leányvállalata.

Jelentkezése, valamint a beküldött információk egy -a SAS Institute irodáiba beérkezett pályázatokat tartalmazó- központi adatbázisban kerülnek eltárolásra, amely az Egyesült Államokban és Kanadában található.

Az adatbázishoz kizárólag a kiválasztási folyamat felelősei, valamint a SAS csoport HR Osztálya fér hozzá. A SAS az adatvédelmi törvények értelmében a beérkezett pályázatokat bizalmasan kezeli, az információkat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki.

Amennyiben törölni szeretné adatait az adatbázisból, küldjön egy e-mailt a jobs-remove@eur.sas.com címre a "Delete from Database" tárggyal. Az azonosítás az e-mailcím alapján történik, ezért kérjük, ugyanarról az e-mail címről küldje a levelet, mint amelyikkel regisztrált.

Az "I agree" kiválasztásával hozzájárul ahhoz, hogy az összes beérkezett információt, valamint az interjúkon, teszteken, stb. szerzett adatokat eljuttassuk a központi adatbázisba, ahol azok eltárolásra kerülnek. Az adatok, külön rendelkezés hiányában, egy év után automatikusan törlődnek.