Egyetemi Program / Diákoknak

Oktatás & Képzés

Diákoknak

SAS szoftver

A SAS Egyetemi szoftvercsomagjában több mint 20 modul szerepel. Az egyetemi felhasználók körében kiemelkedő népszerűségnek örvend három szoftver, melyekről részletes információt az alábbiakban közlünk:

Ingyenes oktatóanyagok

Az ingyenes oktatóanyagok a SAS termékek részét képezik. Céljuk, hogy új felhasználók a lehető leggyorsabban képesek legyenek a szoftver működtetésére. Az oktatóanyagok elméleti áttekintést biztosítanak, illetve részletes leírást adnak a gyakori feladatok megoldásához..

Kiadványok

A SAS több olyan kiadvánnyal rendelkezik, melyek hasznos információkat tartalmaznak diákok számára:

  • SAS szoftver dokumentáció: A SAS OnLineDoc CD a programozás iránt érdeklődőknek nyújt segítséget. A dokumentáció regisztráció után hozzáférhető az alábbi linken.

  • SAS felhasználói könyvek: Számos SAS felhasználók által írt könyv jelent meg, melyekről az alábbi linken találhatsz további információt.

  • SAS felhasználói konferenciák: Hasznos információkhoz juthatsz, ha megismered, hogy más felhasználók hogyan használják a SAS-t. Az alábbi linken találsz további információt SAS felhasználói csoportokról.
    A 2011-es SAS Global Forum-on elhangzott előadások összefoglalói itt találhatók.

SAS tanfolyamok

Folyamatosan szervezünk SAS oktatásokat. Ezekről további információt az alábbi linken találsz: http://www.sas.com/offices/europe/hungary/tanfolyamok/.
Egyetemi oktatók és diákok a nyilvánosan meghirdetett kurzusokat 50%-os kedvezménnyel látogathatják.

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 (1) 224 2010 számon vagy lépjen velünk kapcsolatba.