Egyetemi Program / Diákoknak

SAS® Masters' Club

Regisztráció a Masters’ Clubra

A SAS Masters' Clubot olyan diákok számára hoztuk létre, akik jövőjüket valamely sikeres nagyvállalat vagy állami szervezet elemzői, döntéstámogatói vagy döntéshozói posztján képzelik el, és ezért szeretnének naprakész tudással rendelkezni az információszolgáltatás és a döntéstámogatás területén.

Az ingyenes klubtagság minden nappali tagozatos egyetemi, illetve főiskolai alapképzésben részt vevő hallgató számára nyitott.

Amennyiben szeretnél a SAS Masters' Club tagja lenni, itt tudsz regisztrálni.

Mit kínálunk számodra a klub keretében?

Mindenekelőtt egy tanulási lehetőséget. Olyan dolgokkal ismerkedhetsz itt meg, amelyről az egyetemi keretek között nem, vagy csak keveset hallottál, de Te szeretnél többet tudni róla.

 • SAS Diákinformatikai Oktatás

  Negyedévente rendezzük meg a SAS DIO-t, amelynek keretében az érdeklődő klubtagok néhány órás gyakorlati foglalkozás alatt közelebbről megismerkedhetnek a SAS intelligens megoldásaival, azok elméleti hátterével és üzleti használatával.

 • SAS Nyári Egyetem

  Évente megrendezzük a SAS Masters' Club Nyári Egyetemét - ezen a több napos tanfolyamon egy-egy témakör ismereteinek alaposabb elsajátítására van mód.

 • SAS KVház

  Ezen a különböző egyetemi helyszíneken rendszeresen megrendezésre kerülő rendezvényen előadást hallgathatsz meg a SAS rendszerről és - egy kávé, tea, süti mellett - kötetlen beszélgetést folytathatsz a SAS szakembereivel, ill. meghívott ügyfeleinkkel.

 • Részvételi lehetőség ügyfeleink számára szervezett rendezvényeken

  Korlátozott számú egyetemi hallgató számára lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára szervezett szemináriumokon, ill. az évente megrendezett SAS felhasználói konferencián, a SAS Fórumon való részvételre. Itt betekintést nyerhetsz abba, hogy az üzleti élet szereplői milyen módon aknázzák ki a SAS rendszer széles körű lehetőségeit.

 • Segítség dolgozathoz

  Amennyiben a SAS rendszerrel kapcsolatos témában szeretnél valamilyen dolgozatot írni (TDK, diplomamunka), a SAS szakemberei ehhez szívesen nyújtanak szakmai segítséget.

 • Szakmai gyakorlat

  A SAS igyekszik segítségedre lenni szakmai gyakorlati helyek felkutatásában. A legjobban felkészült hallgatók akár álláslehetőséghez is juthatnak - nemcsak a SAS-nál, hanem partnereinknél, ügyfeleinknél is.

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 (1) 224 2010 számon vagy lépjen velünk kapcsolatba.