Egyetemi Program /

SAS® Diákinformatikai Oktatás

Szeminárium diákoknak

SAS Masters’ Club

Negyedévente rendezzük meg a SAS DIO-t, amelynek keretében az érdeklődő klubtagok néhány órás gyakorlati foglalkozás alatt közelebbről megismerkedhetnek a SAS intelligens megoldásaival, azok elméleti hátterével és üzleti használatával. Nagyobb volumenű tudás elsajátítására az évente megrendezett Nyári kurzus keretein belül kerül sor.

2013-ban az alábbi témákban tervezünk szemináriumokat:

  • Szövegbányászat (2013. április 16, 14:00)
    Regisztráció 
  • Big Data

A szemináriumokon való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött és feltétele a Masters' Club tagság.

A szemináriumok során lehetőséget biztosítunk, hogy a résztvevők maguk is kipróbálják az adott témában alkalmazott SAS szoftvereket.

Mivel a SAS oktatótermében korlátozott számban állnak rendelkezésre munkaállomások, szeretnénk megkérni minden érdeklődőt, hogy csak abban az esetben regisztráljon, ha ténylegesen el tud jönni. Amennyiben már regisztrált, de valamilyen okból nem tud megjelenni az adott SAS DIO-n, lemondását legkésőbb 2 nappal az esemény előtt jelezze. Ennek elmulasztása esetén, a jövőbeni szemináriumokon való jelentkezése hátrányt élvez.

A múltban sajnos többször előfordult, hogy többen regisztráltak, majd nem jelentek meg az eseményen, ezzel elvéve a helyeket más jelentkezők elől. Emiatt vagyunk kénytelenek ezt a szigorú, de talán nem udvariatlan szabályt bevezetni.

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 (1) 224 2010 számon vagy lépjen velünk kapcsolatba.