ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ /

SAS Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα για Φοιτητές

Πρόγραμμα Πιστοποίησης SAS

Η SAS Πιστοποίηση είναι μια παγκόσμια αναγνώριση όλο και περισσότερο επιθυμητή από τους εργοδότες, καθώς εξασφαλίζει το ελάχιστο επίπεδο γνώσεων της SAS στο οποίο πρέπει να ανταποκρίνονται οι εργαζόμενοι.

Μάθετε για το πρόγραμμα πιστοποίησης της SAS http://support.sas.com/certify/

Όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα που είναι αδειοδοτημένα από την SAS έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά SAS e-learning μαθήματα για την πιστοποίηση SAS, δηλαδή:

  • SAS ® e-Learning: SAS Προγραμματισμός Εισαγωγή - Βασικές Έννοιες
  • SAS ® e-Learning: SAS ® Προγραμματισμός Ι: Στοιχειώδεις γνώσεις
  • SAS ® e-Learning: SAS ® Προγραμματισμός ΙΙ: Τεχνικές διαχείρισης δεδομένων
  • SAS ® e-Learning: Σύνθετος SAS Προγραμματισμός
  • SAS ® e-Learning: Επερωτήσεις και υποβολή εκθέσεων χρησιμοποιώντας SAS

SAS STUDENT AMBASSADORS

Κερδίστε αναγνώριση με τη χρήση SAS

Το SAS Student Ambassador Competition καλύπτει τα έξοδα ταξιδίου και το κόστος εγγραφής για την παρουσίασή σας στο Παγκόσμιο Forum της SAS.

Μάθετε περισσότερα ...

SAS ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  • Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών: 210 6898730

    Θα πρέπει να αναφέρετε το τμήμα σας ή τον SAS πανεπιστημιακό αριθμό τεχνικής υποστήριξης. Αυτός ο αριθμός μπορεί να βρεθεί στην κορυφή του SAS log όταν ξεκινάτε μια περίοδο λειτουργίας της SAS.

  • SAS ιστοσελίδα για Υποστήριξη & Πηγές http://support.sas.com/.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ SAS®

Οι αναλυτικές δεξιότητες είναι σε διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση στη διεθνή αγορά. Η SAS είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού και υπηρεσιών Business Intelligence, έτσι δεν είναι περίεργο που οι διαδικτυακοί τόποι εργασίας σε όλο τον κόσμο τώρα καθορίζουν όλο και περισσότερο τις δεξιότητες SAS ως προαπαιτούμενο.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η SAS έχει συνεργαστεί με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει να δώσει στους σπουδαστές τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να γίνουν ηγέτες του αύριο. Το Παγκόσμιο SAS ® Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές που χρησιμοποιούν τεχνολογίες της SAS μέσω μιας σειράς δημοφιλών προγραμμάτων με λίγο έως καθόλου κόστος.

Αναζήτηση εργασίας