ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ /

Πρόγραμμα Σπουδών

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε SAS πληροφορία για τους διδάσκοντες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ακαδημαϊκό Τμήμα.

 • Academic Trainer's Kits: δωρεάν για τους καθηγητές

  Αυτά τα πακέτα είναι δωρεάν για τους πανεπιστημιακούς καθηγητές. Περιέχουν σημειώσεις μαθημάτων, διαφάνειες και σύνολα δεδομένων από τα περισσότερα μαθήματα κατάρτισης της SAS.

 • SAS Certification Programme

  Η SAS Πιστοποίηση είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο για τις SAS δεξιότητες, εντυπωσιακό στο βιογραφικό ενός αιτούντος για απασχόληση. Επικοινωνήστε με το Ακαδημαϊκό Τμήμα για να συζητήσετε πως θα συμπεριλάβετε την πιστοποίηση στο βιογραφικό σας.

 • SORSE

  Οι SAS on-line πηγές για την Εκπαίδευση στη Στατιστική - δεδομένα, ασκήσεις πρακτικής, απλές βήμα-προς-βήμα κατευθύνσεις για την εκτέλεση αναλύσεων με χρήση του SAS point–and–click interface, ο SAS Enterprise Guide, και χιλιάδες παραδειγματικές ερωτήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τάξη, τη μελέτη στο σπίτι, κουίζ και αυτό-αξιολόγηση για φοιτητές.

 • Βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση SAS για στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα

  Η SAS Κοινότητα για τη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα παρέχει τις ενημερωμένες πληροφορίες που περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη, έγγραφα, τεκμηρίωση και πολλά άλλα.

 • Εξερευνήστε downloads σχετικά με τη στατιστική και την επιχειρησιακή έρευνα

  Αυτός ο ιστότοπος περιέχει πειραματικές διαδικασίες και μακροεντολές που διατίθενται ως downloads.

 • SAS Στατιστικές διαδικασίες

  συμπεριλαμβανομένων της σύνταξης, στοιχείων και παραδειγμάτων.