Työpaikat /

SAS Institute työnantajana

SAS Institute on maailmanlaajuisesti työntekijöidensä arvostama työpaikka, joka USA:ssa saa vuosittain erilaisia palkintoja ja listauksia parhaaksi työpaikaksi. Olemme seitsemättä vuotta kymmenen parhaan joukossa "The Best Companies To Work For" -listauksessa, jossa työntekijät antavat arvosanan yritykselleen.

Sama henki näkyy myös Suomen yhtiössä. Viihtyvyys, työ- ja vapaa-ajan tasapaino sekä yksilön kuunteleminen ovat perusarvoja, jotka vaikuttavat kaikkialla yrityksessämme. Osa työntekijöiden arvostamista on myös koko henkilöstön kattava, yhtiön ja yksilön onnistumiseen perustuva bonusjärjestelmä. Aidosti kansainvälisenä organisaationa myös etenemismahdollisuudet Suomen rajojen ulkopuolelle ovat laajat.

SAS Institute Inc. on perustettu vuonna 1976. Olemme maailman viidenneksi suurin riippumaton ohjelmistotoimittaja. Palveluksessamme on reilut 11 000 henkilöä eri puolilla maailmaa.

Suomessa SAS Institute Oy on toiminut vuodesta 1987. Liikevaihtomme vuonna 2008 oli 19,9 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä vuoden 2009 alussa oli lähes 90. Asiakkaitamme Suomessa ovat yli 200 julkisen ja yksityisen sektorin suurta organisaatiota. Maailmanlaajuisesti tuotteitamme käytetään 45 000 yrityksessä ja organisaatiossa.