SAS-suomessa /

SAS Institute

SAS on analyyttisten liiketoimintaohjelmistojen ja -palvelujen markkinajohtaja sekä BI-markkinoiden suurin riippumaton ohjelmistotoimittaja. SAS auttaa asiakkaitaan kehittämään toimintaansa ja tekemään parempia päätöksiä nopeammin.

Menestystekijämme Suomessa
Suomessa perustamme menestyksemme hyvään toimialaosaamiseen sekä oman erityisalueensa hallitseviin yhteistyökumppaneihin.

Tuemme voimakkaasti asiakkaitamme paikallisesti, sillä palvelujemme pohjan Suomessa muodostavat asiantuntevat konsultointi-, koulutus- ja tukipalvelut sekä alan edistyksellisimmät ohjelmistoratkaisut.

Tuotekehitys strategisena sijoituskohteena
Tulevaisuuden haasteisiin varaudumme palauttamalla asiakkaillemme neljänneksen vuosittaisesta liikevaihdostamme ohjelmistojemme tuotekehityspanoksena. Sijoitus on selkeästi suurempi kuin alan muiden ohjelmistoyritysten. Asiakkaillemme panostuksen hyödyt näkyvät korkeatasoisina ja luotettavina ohjelmistoina, uusina ominaisuuksina, tietotekniikan uusimpien standardien noudattamisena sekä ohjelmistojen monialustaisuutena. Se näkyy myös toimialakohtaisina ratkaisuina, joiden valmiit tietomallit tuovat asiakkaillemme nopeasti kilpailuetua ja suoraan rahassa mitattavia hyötyjä.

SAS Institute numeroina
SAS Institute Inc. on perustettu vuonna 1976. Olemme maailman 5. suurin ohjelmistotoimittaja. Palveluksessamme on reilut 13.000 henkilöä ympäri maailman. Suomessa SAS Institute Oy on toiminut jo vuodesta 1987. Asiakkaitamme Suomessa ovat noin 200 julkisen ja yksityisen sektorin suurta organisaatiota. Maailmanlaajuisesti tuotteitamme käytetään yli 65.000 yrityksessä ja organisaatiossa.

Monien mahdollisuuksien työnantaja
SAS Institute on maailmanlaajuisesti työntekijöidensä arvostama työpaikka, joka USA:ssa ja Euroopassa saa jatkuvasti erilaisia palkintoja ja rankkauksia parhaaksi työpaikaksi. Viihtyvyys, työ- ja vapaa-ajan tasapaino sekä yksilön kuunteleminen ovat perusarvoja, jotka vaikuttavat kaikkialla yrityksessä. Osa työntekijöiden arvostamista on myös koko henkilöstön kattava, yhtiön ja yksilön onnistumiseen perustuva bonusjärjestelmä. Aidosti kansainvälisenä organisaationa myös etenemismahdollisuudet Suomen rajojen ulkopuolelle ovat laajat.