Ratkaisut /

SASin analytiikka lisää tehoa liiketoimintaan

Todellinen lisäarvo yritykselle syntyy siitä tietopääomasta, jota operatiiviset järjestelmät tahoillaan tuottavat. SASin liiketoiminta-analytiikan avulla eri järjestelmissä syntyvä operatiivinen tieto yhdistetään kokonaistietämykseksi, ja siten esimerkiksi strategian toteuttamista voidaan seurata ja ohjata. Oikea ja reaaliaikainen tieto mahdollistaa parempien ja laadukkaampien päätösten tekemisen. SASin avulla organisaatio voi seurata, hallita ja kehittää alihankkija- ja asiakassuhteitaan, oman organisaationsa toimintaa - niin talouden, henkilöstön kuin IT-infrastruktuurin näkökulmasta.

"Perinteisen business intelligencen avulla lähinnä raportoidaan ja tehdään kyselyjä menneistä asioista. Liiketoiminta-analytiikan avulla katsotaan tulevaisuuteen."

—Jim Goodnight

SASin pääjohtaja

SAS Institute

 

Mikä tekee SASin analytiikasta ainutlaatuista?

  • Meidän avullamme voidaan ennakoida. 
    Ratkaisujemme avulla saat näkymän tulevaisuuteen. Sen lisäksi, että tiedät "mitä tapahtui?", "kuinka monta?", tai "kuinka usein?", saat myös vastauksia kysymyksiin, kuten "mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi?" ja "mikä on parasta mitä voi tapahtua?"
  • Ratkaisumme ovat joustavia. 
    Toisin kuin perinteiset massiiviset alustat, kuten ERP-järjestelmät, avullamme saat tuloksia kuukausissa, et vuosissa. Alustamme kasvaa ajan ja tarpeen mukaan tukeakseen yhä paremmin yrityksesi liiketoiminnan kehitystä ja markkinoiden asettamia vaatimuksia.
  • Olemme eri toimialojen asiantuntija. 
    Siksi pystymme toimittamaan liiketoiminta-analytiikan, toimialatuntemuksen ja eri tuotantolinjojen tai yritysalueiden tarvitsemat teknologiaprosessit yhdessä paketissa.