Uutisia / Lehdistötiedotteet

SAS Institute Oy
PL 85
Tekniikantie 14
02151 ESPOO
Puh: +358 9 525571
Fax: +358 9 5255 7200
Sposti: info@ssf.sas.com
www.sas.com/fi

Press Release

Tulostin-ystävällinen Tulostin-ystävällinen

Lehdistö

 

Knowitista SAS Instituten ensimmäinen pohjoismainen kumppani

ESPOO  (18 Syys 2012)  – Knowit-konserni ja liiketoiminta-analytiikkaohjelmistojen markkinajohtaja SAS Institute ovat solmineet pohjoismaisen kumppanuussopimuksen, joka sinetöi vuosien mittaisen paikallisen yhteistyön ja vahvistaa tulevaa toimintaa. Sopimuksen myötä Knowitista tuli SASin ensimmäinen pohjoismaisen tason kumppani.

Knowitin ja SASin kumppanuus perustuu niin sanotulle kultatason (Gold Level) sopimukselle, joka mahdollistaa yli rajojen tehtävän, alueellisen yhteistyön. Nyt solmittu kumppanuussopimus vahvistaa pitkäjänteistä yhteistyötä, jota on tehty maakohtaisesti SASin ja Knowit-konsernin yhtiöiden kesken jo vuodesta 1995. 

Knowit ja SAS ovat tehneet lukuisia yhteisiä toteutuksia, minkä tuloksena SAS valitsi Knowitin vuonna 2004 parhaaksi kumppaniksi EMEA-alueella sekä vuonna 2011 vuoden SAS-kumppaniksi Ruotsissa. Knowitilla on vahva SAS-osaaminen yli sadan SAS-konsultin voimin. 

Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito.Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1 700 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. www.knowit.fi 


SAS Institute

SAS Institute auttaa asiakkaitaan hyödyntämään analytiikkaa liiketoiminnan johtamisessa ja organisaation eri toimintojen päivittäisen työn tehostamisessa. SAS tuntee analytiikan. Markkinajohtajuus liiketoiminta-analytiikassa pohjautuu 35 vuoden kokemukseen ja määrätietoiseen tuotekehitykseen. Konsernin katkeamaton vuosittainen liikevaihdon kasvu perustuu kykyymme kuunnella asiakkaiden tarpeita ja ratkaista niitä. Vahvuutemme syntyy edistyksellisten ohjelmistojen lisäksi osaavasta henkilöstöstä.

www.sas.com tai maakohtaiset sivustot: www.sas.com/finland, www.sas.com/denmark, www.sas.com/norway, www.sas.com/sweden ja www.sas.com/estonia

Lisää

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

SASin lehdistökontaktit Suomessa: