Uutisia / Lehdistötiedotteet

SAS Institute Oy
PL 85
Tekniikantie 14
02151 ESPOO
Puh: +358 9 525571
Fax: +358 9 5255 7200
Sposti: info@ssf.sas.com
www.sas.com/fi

Press Release

Tulostin-ystävällinen Tulostin-ystävällinen

Lehdistö

 

SAS Institute on maailman toiseksi paras työpaikka

Liiketoiminta-analytiikan ohjelmistoja ja palveluita tarjoava SAS Institute on saavuttanut  toisen sijan Great Place to Work Instituten listalla, monikansallisten yritysten sarjassa. SAS nimettiin maailman parhaimpien joukkoon  mm. työterveyshuollon, lastenhoidon sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon alueilla.

HELSINKI  (14 Marras 2011)  – Ensimmäistä kertaa listattuun monikansallisten yritysten sarjaan valittiin 25 parasta maailmanlaajuisesti toimivaa yritystä. Listalle pääseminen edellyttää vähintään viittä kansallista Great Place to Work –-sijoitusta viimeisen vuoden aikana. Lisäksi yrityksen tulee työllistää yli 5000 henkilöä, joista vähintään 40 prosenttia työskentelee muualla kuin yrityksen kotimaassa..

"Erityisen hienoa tässä tunnustuksessa on, että se perustuu työntekijöidemme antamaan palautteeseen", sanoo SASin pääjohtaja Jim Goodnight. "Pyrimme luottamaan ihmisiin ja kunnioittamaan heitä – siihen perustuu kaikki toimintamme. Todellinen palkintomme tästä on henkilöstömme panos yrityksen ja asiakkaidemme hyväksi."

"Kaikki 25 parhaan joukossa olleet yritykset ovat todella vahvasti sitoutuneet luomaan työpaikan, jossa ruokitaan työntekijöiden luottamusta, toveruutta ja ylpeyttä" sanoo Global Great Place to Workin pääjohtaja José Tolovi Jr. "Tutkimuksemme perusteella voimme vakuuttaa, että nämä 25 yritystä ovat maailman parhaimmat työpaikat."

Ykköseksi listalla arvioitiin Microsoft ja kolmannen sijan sai NetApp.

SAS on aiemminkin saanut runsaasti tunnustusta hyvänä työpaikkana. Best Place to Work For -listalla sekä Yhdysvaltain pääkonttori että Norjan SAS ovat saavuttaneet maansa ykkössijan vuosina 2010 ja 2011. Tänä vuonna kaikkiaan 14 SASin maayhtiötä, mukaan luettuna Suomi, ovat olleet parhaiden työpaikkojen joukossa.

Suomessa SAS Instituten asiakkaina on mm. maan suurimpia ja edistyksellisimpiä kaupan alan yrityksiä, pankkeja, vakuutusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita.

Lisätietoja kilpailusta: http://www.greatplacetowork.com/best-companies/worlds-best-multinationals/list-of-the-25-best-from-2011

Lisätietoja:

Johan Sandell
Markkinointijohtaja
SAS Institute Oy
puh. (09) 5255 71
etunimi.sukunimi@ssf.sas.com


SAS Institute

SAS Institute auttaa asiakkaitaan hyödyntämään analytiikkaa liiketoiminnan johtamisessa ja organisaation eri toimintojen päivittäisen työn tehostamisessa. SAS tuntee analytiikan. Markkinajohtajuus liiketoiminta-analytiikassa pohjautuu 35 vuoden kokemukseen ja määrätietoiseen tuotekehitykseen. Konsernin katkeamaton vuosittainen liikevaihdon kasvu perustuu kykyymme kuunnella asiakkaiden tarpeita ja ratkaista niitä. Vahvuutemme syntyy edistyksellisten ohjelmistojen lisäksi osaavasta henkilöstöstä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, ja sen tulokset näkyvät muun muassa ykköstilana FORTUNE '2011 100 Best Companies to Work For –listalla.

www.sas.com tai maakohtaiset sivustot: www.sas.com/finland, www.sas.com/denmark, www.sas.com/norway, www.sas.com/sweden ja www.sas.com/estonia

Lisää

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

SASin lehdistökontaktit Suomessa: