kumppanit /

Kumppanimme Suomessa

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa. Jos olet kiinnostunut kumppaniyhteistyöstä, tutustu SAS Alliance –ohjelmaan ja ota meihin yhteyttä.

 

Accenture

Accenture SAS Analytics Group 
Download PDF 
 
Aureolis on vuonna 2001 perustettu Suomen johtava tietovarastointiin ja Business Intelligence -liiketoiminta-alueeseen keskittynyt asiatuntijapalveluorganisaatio.  Aureolis yhdistää saumattomasti liiketoiminnan suunnittelun, analytiikan, raportoinnin ja ohjauksen sekä niitä tukevat tietovarastot. Aureoliksen erityisosaaminen Business Intelligence – alueella perustuu asiantuntijoidemme vahvaan läsnäoloon ratkaisujen suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Aureoliksen Business Intelligence - alueen  erityisosaaminen yhdistettynä kokemukseemme tietointensiivisistä toimialoista ja maailmanluokan Business Intelligence – teknologiaratkaisuista auttavat asiakkaitamme kehittämään Business Intelligence -ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaa ja auttavat kasvattamaan liikevaihtoa kestävästi.
   
Avarea on erikoistunut liiketoimintatiedon hallintaan, varastointiin ja esittämiseen. Osaamisemme yhdistettyinä parhaisiin teknologisiin ratkaisuihin lisää organisaation suorituskykyä ja tuo informaatiota strategiseen päätöksentekoon.
 

Founded in 1976, CGI Group Inc. is the fifth largest independent information technology and business process services firm in the world. Approximately 69,000 professionals serve thousands of global clients from offices and delivery centers across the Americas, Europe and Asia Pacific, leveraging a comprehensive portfolio of services including high-end business and IT consulting, systems integration, application development and maintenance, infrastructure management as well as a wide range of proprietary solutions. Website: www.cgi.com and www.cgi.fi.

   

EMC tarjoaa asiakkailleen Pilvipalvelu- ja Big Data teknologioita ja -palveluita joiden avulla he voivat toteuttaa IT transformaatiotaan. EMC Greenplum ja Greenplum Hadoop ovat kokonaisratkaisu sekä Big Data että Locigal Data Warehouse maailmaan.

 

Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1 600 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com/fi.

 
Perigeum on vuosituhannen alussa perustettu 23:n it-alan asiantuntijan palveluorganisaatio. Perigeum BI-ratkaisut on erikoistunut vaativien SAS-asiakkuudenhallintaratkaisuiden hankesuunnitteluun ja niiden toimittamiseen asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella sekä jatkuvien ylläpito- ja kehityspalveluiden tarjoamiseen. Palvelutarjontaamme kuuluvat teknisten projektiryhmien johtotehtävät, liiketoimintalähtöiset vaatimus- ja muutosmäärittelyt, prosessi- ja arkkitehtuurisuunnittelutehtävät sekä varsinaiset SAS BI ja Analytiikka -konsultointi ja toteutustehtävät.
   
Teradata on maailman johtava integroituun tietovarastointiin, big data analytiikkaan ja liiketoimintasovelluksiin keskittyvä yritys. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Teradata integroi ja jalostaa dataa tavalla, joka mahdollistaa parhaiden liiketoimintapäätösten tekemisen. Teradata tuo kumppaneidensa kanssa maailman johtavan liiketoiminta-analytiikan ja tietovarastoinnin asiantuntijaosaamisen asiakkaidensa liikkeenjohdon käyttöön hyödyntäen suorituskykyisimpiä teknologiaratkaisuja.