kumppanit /

The SAS Alliance – SAS Instituten kumppaniyhteistyö

SAS Institute tekee yhteistyötä sekä paikallisten että kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Kumppaniyrityksemme ovat oman alansa parhaita toimijoita, joilla on vahvaa strategista liiketoimintaosaamista, laajaa toimialatuntemusta ja teknologista erityisosaamista. Kumppanimme   tarjoavat asiakkailleen johdon konsultointia, ratkaisu- ja arkkitehtuurikonsultointia, sovelluskehitystä  ja syvällistä teknologia- ja toimiala-asiantuntemusta sekä tietenkin hankkeen toteutustyötä.

Me SASilla ajattelemme, että vankan analytiikkaosaamisemme, kattavan ratkaisutarjontamme ja omien asiantuntijapalveluidemme yhdistäminen osaavien kumppaneiden tarjontaan on kaikkien etu ja tuottaa asiakkaillemme aitoa lisäarvoa. Asiakas voi valita itselleen sopivimman kumppanin ja toteutuksen laajuuden. Samassa toteutuksessa voidaan yhdistää  SASin ja kumppanin erityisosaamista ja kumppanien kautta ratkaisu on mahdollista saada toimitettuna palveluna.

Kumppaniverkostomme avulla pystytään tukemaan niin paikallisia hankkeita Suomessa kuin myös pohjoismaisia ja globaaleita hankkeita, aina asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan. 

 Kumppanimme Suomessa 
 
 SAS Alliance – kansainvälinen kumppaniohjelmamme