Koulutus /

SAS Education | Grow with us

 

Uutta ja ajankohtaista!!!

Huhti- ja toukokuu yleiset luokkakurssit:

Ilmoittaudu mille tahansa huhti- tai toukokuun yleiselle luokkakurssille ja saat yllätyslahjan. Kampanja koskee myös jo tehtyjä ilmoittautumisia. :-)

Ilmoittaudu netissä tai koulutus@sas.com osoitteeseen. Tervetuloa!

Kevät 2014 on jo täällä (Syksyn 2014 kurssikalenteri ilmestyy toukokuussa)!

Yleiset kurssit ovat erinomainen vaihtoehto yksittäisiin koulutustarpeisiin. Kaikille avoimet vakiokurssit pidetään viihtyisässä SAS- koulutuskeskuksessamme (Innopoli 2, Otaniemi Espoo). Osallistumismaksu sisältää kurssimateriaalin sähköisessä muodossa, aamiaisbuffetin, lounaan ja kurssikahvit.

Tutustu kevään 2014 kurssitarjontaan ja varaa paikkasi jo tänään. Kursseille voit ilmoittautua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Voit myös ladata itsellesi uusimman, SAS-koulutuspolkuja noudattavan kurssiohjelman (pdf) täältä.

Tutustu kurssiehtoihimme ennen ilmoittautumista.Jos et ole varma mikä kurssi on sinulle juuri oikea ota meihin yhteyttä. Autamme sinua löytämään sopivimman kurssin tarpeisiisi. (koulutus@sas.com)

Kurssiemme opetuskieli on suomi jollei toisin mainita. Kurssimateriaalit ovat englanninkielisiä. Tervetuloa!

SAS-koulutuksesta saat:

Viimeisimmän SAS-tiedon

Kukaan ei tunne SASin ohjelmistoa ja hyötyjä paremmin kuin SASin asiantuntijat ja kouluttajat. Kenelläkään ei myöskään ole parempaa tietämystä tulevista kehitysvaiheista.

Huippukouluttajat

SASin kouluttajat tunnetaan erinomaisista koulutustaidoistaan ja aihealueensa tuntemuksesta. SAS-kouluttajilta löytyy SAS Certified Professional –tutkintoja ja lisäksi heidät sertifioidaan sisäisesti koulutettaviin kursseihin.

Hyvin suunnitellut kurssit

Tavoitteemme on jakaa tietoa ja tuottaa työssä hyödynnettäviä taitoja. Siksi kurssimme on suunniteltu huolellisesti ja ne sisältävät kattavan teorian, luennon, demoja ja käytännön harjoituksia.

Muokattavan sisällön

Asiantuntijamme voivat suunnitella kanssasi sopivan koulutuspolun tarpeittesi mukaan. Määrittelemme, miten saat hankittua osaamisen, jolla voit loistaa työssäsi.

Kyvyn hyödyntää SASia työssä

Koulutusta löytyy kaiken tasoisille käyttäjille. Jo ensimmäisen kurssisi jälkeen voit tehdä tuottavasti töitä SASilla. Saavutat nopeasti ja helposti tarvittavan osaamistason.

Joustavuutta opiskeluun

Kurssejamme voit suorittaa missä ja miten haluat: itseopiskeluna verkossa, luokkaopetuksena SASin koulutuskeskuksissa tai työpaikallasi. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi.

e-Learning
SAS Self-Paced e-Learning -pakettien avulla voit suorittaa SAS-kursseja omaan tahtiin tai hyödyntää itseopiskelupaketteja luokkakurssien tukena. Katso kaikki saatavilla olevat SAS e-Learning kurssit ja esittelykurssi täältä. Tilaa kurssi sähköpostilla koulutus@sas.com ja saat sen käyttöösi yleensä jo saman päivän aikana.

SAS-julkaisut
Julkaisuvalikoimastamme löydät sekä syväosaajille täydennykseksi sopivaa kirjallisuutta että peruskäyttäjille soveltuvia kirjoja. Tilaukset tehdään nettikauppa Amazonin kautta. Tarvittaessa voit tilata kirjoja ja kurssimateriaaleja myös laskulle osoitteesta: koulutus@sas.com.


Rakenna oma yksilöllinen SAS Fast Track:

SAS® Data Integration Studio Fast Track =

SAS® Programming Fast Track =

Creating Business Intelligence for Your Organization: Fast Track =

SAS® Platform Administration: Fast Track =

Voimme järjestää myös muita SAS-kursseja asiakaskohtaisina erikoiskursseina. Kaikki ohjelmistossa olevat kurssit löydät täältä (Complete Course List).

Katso kurssit aikajärjestyksessä   

 Koulutuspolut, räätälöidyt kurssit ja sertifiointi 

Starting point