Avaa selaimessa

tek.sas – tietoa tekijöille SAS
Maaliskuu 2011 www.sas.com/fi/  |  Tilaa uutiskirje  |  Peru tilaus
Ajankohtaista
Tyylillä on väliä »
SAS® Enterprise Guiden (EG) tulosteista saa ulkoasultaan erittäin tyylikkäitä valitsemalla jonkin EG:n valmiista tyyliarkeista. Pienellä muokkauksella tulosteiden ulkoasun saa myös käyttäjäorganisaation omien tyylimääritysten mukaiseksi.
Tekstianalytiikka luo lisäarvoa tietopääomalle »
Organisaatioiden hallussa on valtavat määrät vapaamuotoista tekstiä. Jopa 70 prosenttia kaikesta käytettävissä olevasta tiedosta on strukturoimatonta dataa. SAS® Text Analytics tarjoaa ratkaisun hankalasti hahmottuvan datamassan käsittelyyn. Lue artikkeli ja tutustu myös Webinariin 
SAS® 9.2 notkeasti käyttöön »
Uusimman SAS-version SAS® 9.2:n saa helpoimmin käyttöön ottamalla ensin yhteyttä SASiin, joka pyydettäessä tekee asiakkaan ympäristöön kustomoidun plan-tiedoston. Sen jälkeen 9.2:n asennus sujuukin pitkälti Next- ja OK-nappeja painelemalla.
Tiedon lähteille

Tips&Tricks: SAS- asennuksen "nauhoitus"
Jos rutiininomaisiin asennuksiin kuluu mielestäsi liikaa aikaa, lue tämä vinkki.

IT-arkkitehti, onko KAOS tuttu?
Kokonaisarkki-tehtuurin osaamisyhteisön (KAOS) tavoitteena on liiketoimintalähtöisen kokonaisarkki-tehtuurinäkemyksen edistäminen suomalaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Hae jäsenyyttä Linkedinissä.

SAS for Dummies
SASin ytimessä työskentelevä ohjelmistokehittäjä Chris Hemedinger bloggaa vinkkejä selkosassiksi. Aiheina mm. SAS Add-In for Microsoft Office, Enterprise Guide ja BI-teknologia.
White paper
Uusi yritys: EG-käyttäjän suomenkielinen opas »
Joulukuun uutiskirjeen linkki ei toiminut. Yritetään siis uudelleen: MTT:n parhaillaan virkavapaalla oleva biometrikko ja pitkäaikainen EG-käyttäjä Timo Hurme on julkaissut suomenkielisen oppaan SAS® Enterprise Guidesta. Opas on suunnattu lähinnä maa- ja elintarviketalousalan tutkijoille, mutta hyödyttää varmasti myös muita Enterprise Guiden käyttäjiä. Kannattaa tutustua.
Hyödyllisiä SAS-linkkejä
Ajankohtaiset tapahtumat »
Koulutustarjonta »
Lehdistötiedotteet »
SAS-käyttäjäyhdistys »
Demot »
SAS YouTube »
Haluatko enemmän tietoa SASista? Luo itsellesi SAS-profiili. Profiilin luotuasi voit tilata sinua kiinnostavia julkaisuja sekä ladata ilmaisia white papereita ja muuta tarpeellista informaatiota. Kun tietotarpeesi muuttuu, profiili on myös joustavasti päivitettävissä.
 
Tämän uutiskirjeen peruuttaminen: Lähetä sähköpostia osoitteeseen tek.sas@ssf.sas.com.
 
Et halua lainkaan sähköpostia? Tee silloinkin muutos SAS-profiiliisi. Huomioithan, että kieltäytymällä SASin sähköisestä viestinnästä, saatat jäädä ilman tärkeitä ja mahdollisesti kaipaamiasi SAS-tietoja (kutsut, tiedotteet jne.).


Postiosoite: SAS Institute Oy,
PL 85, 02151 ESPOO.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks
of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and
product names are trademarks of their respective companies.

Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.