Asiakkaat / Toimialat

RSS Asiakastarinat RSS-syötteinä

Asiakkaat

= Asiakastarina

Biotieteet: Biotieteet - Yleinen

 • OrionUudet SAS-ratkaisut auttavat Orion Oyj:tä muun muassa tehostamaan lääkkeiden tutkimusta ja tuotekehitystä, tuomaan tätä kautta uusia tuotteita markkinoille entistä nopeammin ja mahdollistamaan prosessidatojen hyödyntämisen tuotantoprosessien aikana.

Julkishallinto: Julkishallinto - Yleinen

 • Jyväskylän yliopiston Tietotekniikan tutkimusinstituutin FEAR-projektiValtiovarainministeriön hallinnon kehittämisosastolla on käynnissä kokonaisarkkitehtuurin kehittämishanke, jota tukevassa FEAR-projektissa SAS on mukana seitsemän muun keskeisen it-toimittajan joukossa.
 • Oulun yliopistoOulun yliopistossa on käytetty SASia opetuksessa ja tutkimuksessa jo vuodesta 1986. Viime vuonna yliopisto otti SASin myös johtamisen apuvälineeksi ja toteutti tuloskorttinsa SAS® Strategic Performance Management (SPM) -ratkaisulla.
 • TilastokeskusTilastokeskus pyrkii palvelemaan tilastotiedon käyttäjiä entistä paremmin, mutta valtion tuottavuusohjelman puitteissa entisin tai jopa vähemmin resurssein. Tietotekniikka on yksi avaintekijä, kun koko Suomea koskevaa "business intelligenceä" tuottava virasto vastaa haasteeseen.

Services: Palvelut - Yleinen

 • ItellaTyövuorosuunnittelun avuksi tarkoitetut ennusteet päivittäisen postin määrästä helpottavat Itellassa kentän esimiesten työtä ja mahdollistavat henkilöresurssien tehokkaamman käytön yhtiössä.
 • VeikkausRahapeliyhtiö Veikkaus parantaa web-analytiikkansa käytettävyyttä uudella SAS-ratkaisulla. Sen avulla Veikkaus lisää ymmärrystään verkkoasiakkaista, seuraa ja parantaa markkinointinsa tehokkuutta sekä kehittää muun muassa digitaalisen kanavansa käytettävyyttä.
 • Veikkaus OyVeikkaus otti kuluvan vuoden alussa käyttöön uudet SASpohjaiset ratkaisut, joiden avulla se parantaa asiakasymmärrystään ja kehittää kohdennettua asiakasviestintäänsä. Takana oli innostava kolmen osapuolen yhteinen projekti, jossa Veikkauksen asiakkuusstrategiasta kummunneet tarpeet muotoutuivat bisneskäyttäjien nyt ylistämiksi ratkaisuiksi ja eläväksi osaksi Veikkauksen jokapäiväistä toimintaa.

Teollisuus: Teollisuus - yleinen

 • Stora Enso Fine Paperstannus- ja kannattavuuslaskentaratkaisu on noussut tärkeäksi osaksi Stora Enso Fine Paperin johtamisjärjestelmää. Sillä on merkittävä rooli strategisessa päätöksenteossa ja liiketoiminnan ohjauksessa. Nyt samaa ratkaisua ollaan ottamassa käyttöön myös metsäjätin Newsprint & Book Paper ja Magazine Paper -liiketoiminta-alueilla.

Viestintä: Media

 • A-lehdetA-lehdet on siirtänyt jo useita vuosia markkinoinnin automatisointiin käyttämänsä SAS-ratkaisun Teradatan tietokannan päälle. Työnteko on tämän ansiosta nopeutunut ja kokonaisuuden hallinta helpottunut.
 • A-lehdetA-lehdet on siirtänyt suoramarkkinoinnin asiakasvalinnat yhteen ympäristöön, jotta yhtiö saisi paremman kokonaiskuvan asiakkaistaan ja pystyisi kehittämään entistä asiakaslähtöisempää kontaktointia.

Viestintä: Tele

 • ElisaElisa Oyj kehittää määrätietoisesti asiakassuuntautuneisuuttaan ja pyrkii ottamaan sen huomioon kaikessa toiminnassaan. Strategiaan kuuluu myös asiakasarvon kasvattaminen, jota varten yhtiö on muun muassa ottamassa nyt käyttöön SASin kampanjanhallintaratkaisun.
 • TeliaSoneraUusi toimintolaskentaratkaisu on TeliaSonera Finlandin Broadband Services -liiketoiminta-alueella liiketoiminnan ohjauksen pääväline. Sen avulla tuotetaan muun muassa eri tulosyksiköiden uudenlaiset dynaamiset tuloslaskelmat vanhanaikaisen kustannuspaikkaperusteisen laskennan sijasta.