Kurser og Uddannelse

Specialiseret træning og services

MÅLRETTET UNDERVISNING

I SAS tager vi udgangspunkt i din virksomheds behov for kompetence og viden. For os handler det om at finde den kursusform, som passer bedst til jeres behov. Derfor har vi defineret en række services i den forbindelse.

Kompetenceanalyse
SAS Training Needs Analysis er en proces, som kortlægger forskellen mellem den ønskede og faktiske kompetence, som en given jobrolle kræver.

Læs mere om kompetenceanalyse (PDF kommer snart)

Virksomhedskurser
Hvis I er flere personer, der skal på det samme kursus, hvorfor så ikke spare tid og penge ved at holde et særligt virksomhedskursus? Når man samler folk med de samme forudsætninger og behov får man en mere målrettet undervisning. Suppler med 1-2 dage on-the-job coaching for hurtigere resultater.

On-the-job Coaching
Ud over almindelig undervisning tilbyder vi også coaching af dig og dine kolleger. Vi hjælper dig med at komme godt i gang med at løse dine daglige opgaver med SAS.

Uddannelse ifm. SAS-projektimplementering
Kompetenceudvikling er en meget vigtig del af det succesfulde SAS-projekt. Hvis ikke medarbejderne står klar til at høste udbyttet af de nye løsninger, så udebliver forretningsresultaterne.

Læs mere om uddannelse ifm. projekter (PDF kommer snart)

Spørgsmål?
Har du lyst til at høre mere om vores specialiseret træning og services, er du meget velkommen til at kontakte os eller sende en e-mail.