Teknisk support / supportaftaler og tekniske konsulentydelser

Supportaftaler og tekniske konsulentydelser

SAS Institutes eksperter står klar til at hjælpe dig, hvad enten du søger rådgivning, sparring eller konkret hjælp til drift og vedligeholdelse af dit SAS-miljø.

SAS Sundhedstjek
Ønsker du sikkerhed for, at din SAS-platform altid er i god form? Et sundhedstjek viser, om din SAS-platform fungerer optimalt og giver dig en vurdering af systemets helbredstilstand. SAS Sundhedstjek kan tilkøbes som en éngangsydelse eller som et løbende abonnement.
Support - SAS Sundhedstjek (PDF) 


SAS Arkitekturanalyse
Har du brug for sparring, for at få dit SAS-miljø til at fungere optimalt i din samlede it-infrastruktur? SAS Arkitekturanalyse giver konkrete anbefalinger til, hvordan du kan forbedre ydeevne og effektivitet. Den anbefalede strategi sikrer kompatibilitet og integration med dine eksisterende produkter, infrastruktur og it-politik
Support - SAS Arkitekturanalyse (PDF) 


SAS Performance Review
Er din SAS-installation blevet så populær, at den kræver opdaterede rammer? SAS Performance Review hjælper dig med at identificere de bedste muligheder for forbedring af produktivitet og ydeevne inden for din eksisterende systemarkitektur - og til at skabe den ideelle optimeringsstrategi.
Support - SAS Performance Review (PDF) 


SAS Premium Support Service
Vil du sikre dig, at dine SAS-brugere altid kan forvente det bedste? Og at du på forhånd kender prisen? Med denne aftale sikrer du dig stabil forretningsbrug af SAS inden for faste rammer samt ekstra hjælp og støtte i kritiske perioder. En dedikeret Technical Account Manager fra SAS bliver knyttet til jeres løsning.
Support - SAS Premium Support Service (PDF)


 


SAS Analytics Review
Ønsker du at få overblik over, hvordan dit analysemiljø anvendes i dag, og vil du gerne sikre dig at du bruger analysemodeller som er valide og up-to-date? SAS Analytics Review gennemgår processerne fra datakilde over analyse til resultat og giver dig et frisk blik på dit analysemiljø.
SAS Analytics Review (PDF)