Teknisk support / Danmarkskort

Danmarkskort til SAS®

SAS Institute har i mange år haft et samarbejde med COWIs afdeling for Geografisk Information og IT om levering af danmarkskort, der er tilpasset SAS® Systemet. Kommunalreformen i 2007 har nødvendiggjort en opdatering af disse kort.

Du kan bestille nye opdaterede danmarkskort gennem COWI. Formatet og opbygningen er de samme som tidligere. Den største ændring er, at amtskort er forsvundet og erstattet af et regionskort. Det betyder, at du kan bestille danmarkskort (landsdele), regionskort, kommunekort samt postnummerkort.

Blandt talrige muligheder for rapportering er det populært at besigtige virksomhedens nøgletal i forhold til geografiske områder. Dette kan være en virksomheds salgsområder eller distributionsområder. For eksempel vil man måske gerne se, hvordan salgstallene for Århus kommune er i forhold til tallene for Aalborg, eller hvordan fynboerne klarer sig i forhold til københavnerne. Med grafiske præsentationer i SAS® løsningerne er det nemt at forespørge om sådanne rapporteringer.

Er du interesseret i at opdatere eller købe disse kort, kan de erhverves via Jørgen Hørslev hos COWI på telefon 6311 4900 eller via email. Priser (excl. moms) følger nedenfor:

Danmarkskort DKK  2.000,-
Regions- og kommunekort DKK  4.000,-
Postnummerkort  DKK  4.000,-
Pakkelicens (alle korttyper) DKK  8.000,-