Løsninger & produkter / Strategy management

Strategy management

Opbyg en portal med diagrammer, strategy maps, score cards m.m., som hjælper din organisation med at opnå fælles mål på et faktuelt grundlag.

Mange organisationer har udfordringer med samarbejde, kommunikation og opfølgning i relation til deres strategier. Med SAS® Strategy Management får medarbejdere på alle niveauer overblik over strategier, initiativer og fremdrift.
 
Fordele:

 • Fokusér organisationen omkring performance og fælles fakta
 • Del alle typer af strategier
 • Vis sammenhænge og fremdrift brugervenligt
 • Strukturér opfølgning på performance

"Vi har en masse processer vedrørende vores drift, men nu skal vi lægge mere fokus på ledelse og strategi. Vores nye platform for ledelsesinformation er et vigtigt skridt i den retning."

Anders Agger

Kommunaldirektør

Ballerup Kommune

Læs kundehistorien 

Det kan du med SAS® Strategy Management


Med fleksible og brugerdefinerede diagrammer og strategy maps kommunikeres strategiens indbyrdes afhængigheder.

 Se forstørret billede
     Se flere screenshots (sas.com) 

Definér. Brug strategy maps, diagrammer og score cards til at anskueliggøre initiativer, KPI'er og deres indbyrdes sammenhæng.

Planlæg. Sæt vægt, prioritering og måling på dine forretningsmål. Sørg for at individuelle, afdelings- og divisionsmål hænger sammen med organisationens overordnede mål. 

Eksekvér. Overvåg fremdrift og modtag notifikationer for områder, der underperformer. Vis, hvilke mål og initiativer, der fungerer som drivkraft for de øvrige. Del kommentarer og feedback.

Validér. Bevis med tal, at strategien leverer de ventede resultater. Validér strategien med indbyggede statistiske rutiner og gør brug af what if-scenarier.

Læs mere om produktfordele og features på www.sas.com:
SAS Strategy Management (sas.com) 

 

 

Derfor skal du vælge SAS

 • Integration med SAS® Business Analytics Framework. Når du vil i dybden med din analyse, kan du drage fordel af vores avancerede analyseværktøjer.
 • Samlet strategiformidling. SAS Strategy Management omfatter alle virksomhedens strategier, hvor traditionelle performance management-værktøjer typisk kun omhandler økonomi.
 • Valide data, analyser og strategier. SAS leverer korrekt information og har ry for dette I markedet, hvilket giver troværdighed hos brugerne.     
 • Strategy maps og diagrammer. Med SAS kan du bruge strategy maps og diagrammer til at kommunikere flows og afhængigheder nemt og intuitivt.
 • Analytiker buy-in. SAS er bredt anerkendt blandt it-folk og analytikere, især for løsninger til:
    - Avanceret analytics
    - Strategy management
    - Omkostnings- og lønsomhedsoptimering

 

Tag kontakt

Har du et spørgsmål, eller vil du gerne sætte et møde op? Ring til os på 70 28 28 70 eller kontakt os elektronisk.