Løsninger & produkter / High-performance analytics

High-performance analytics

Udnyt big data til at skabe hurtig og præcis forretningsindsigt

High-performance analytics giver organisationer mulighed for hurtigere innovation og konkurrencemæssige fordele, da de kan skabe indsigt, som før tog dage eller uger, på kun sekunder eller minutter.

Med SAS High-Performance Analytics kan du:

  • Skabe indsigt så hurtigt, at du kan nå at træffe beslutninger og udnytte forretningsmuligheder, mens de er der
  • Få præcise svar på komplekse udfordringer 
  • Optimere ressourcetrækket til it-infrastruktur, alt imens du leverer uovertruffen performance og driftsstabilitet

Få en forklaring

SAS High-Performance Analytics er et stort teknologisk skridt fremad indenfor business analytics. Men hordan skiller det sig ud fra konkurrende løsninger til big data? Hvilken værdi skaber det, og hvordan ændrer den nye teknologi analytikerens arbejdsproces?

Se vores eksperter Børje Edlund og Torulf Mollestad give en forklaring på webvideo.

Gå til læringsvideo i 7 kapitler

Det kan du med High-performance analytics

  • Grid Computing – Udnyt en central grid-baseret infrastruktur til dynamisk styring af workload, høj kapacitet og parallel processering – som grundlag for data management, analytics og rapportering. 
  • In-Database Analytics – Eksekver relevante SAS-funktioner inden i databaser for forbedret data governance og reduceret tidsforbrug til at bygge, implementere og opdatere analytiske modeller.
  • In-Memory Analytics – Løs komplekse analytiske udfordringer lynhurtigt med brug af store datamængder og via et distribueret, in-memory-miljø.

Derfor skal du vælge SAS

  • SAS løser nogle af de mest komplekse forretningsproblemer i verden.
  • Alle SAS-løsninger benytter sig af high-performance analytics-komponenter for at kunne adressere behovet for at kunne håndtere big data og komplekse analytiske udfordringer.
  • SAS er din strategiske partner. Vi kender allerede dine udfordringer, og vi vil dialogen. Vi leverer ikke et system, en proces eller en løsning, men en løbende styrkelse af din forretning ud fra dine behov. 
  • SAS kan som den eneste udbyder af ledelsesinformation tilbyde et samlet business analytics framework til at løfte disse udfordringer. Dataintegration og en bevidst strategi for metadata giver dig overblik på tværs - også i dine eksisterende systemer. 

Tag kontakt

Har du et spørgsmål, eller vil du gerne sætte et møde op? Ring til os på 70 28 28 70 eller kontakt os elektronisk.