Løsninger & produkter / Business Analytics

Business Analytics

Som førende business analytics-udbyder kan SAS Institute tilbyde en sammenhængende suite af løsninger i verdensklasse, som omfatter dataintegration, analytics, rapportering og specialiserede forretningsløsninger.

SAS®-løsninger er kendetegnet ved at levere reel forretningsværdi, hvilket vores kundehistorier fra mange brancher og forretningsområder vidner om. Vores kunder starter ofte med enkelte softwarekomponenter og tager sidenhen flere i anvendelse. På sigt opbygges en sammenhængende platform, der giver fleksibel adgang til et fælles, faktuelt beslutningsgrundlag baseret på alle virksomhedens data.

SAS er et oplagt valg som strategisk samarbejdspartner inden for business intelligence og business analytics, da vi tilbyder et stærkt, sammenhængende business analytics-framework, der kan vokse med opgaven. Vores store team af specialiserede SAS-konsulenter hjælper dig med implementering og organisatorisk forankring.

 SAS - Business Analytics Framework

     Forstør figuren 

Elementer i SAS® Business Analytics Framework

Vi tilbyder unik ekspertise inden for specialiserede forretningsløsninger, rapportering, analytics og dataintegration.

Forretningsløsninger
SAS understøtter strategisk og analytisk ledelse inden for alle væsentlige områder, f.eks. kundeværdi, økonomistyring, supply chain, risikostyring og performance management. Vi har specialudviklede løsninger til en række brancher.
Løsninger og produkter

Rapportering
Vi tilbyder en komplet vifte af business intelligence-ydelser i form af dashboards og rapporter, som er tilpasset forskellige brugergruppers behov og kompetenceniveau.
Business intelligence / rapportering 

Analytics 
SAS' unikke palette af avancerede analyseværktøjer, eksempelvis data mining, text mining, forecasting og optimering, giver den nødvendige indsigt til faktabaseret og fremadrettet ledelse.
SAS Analytics

Dataintegration
Til opbygning af virksomhedens datafundament tilbyder vi en sammenhængende suite af løsninger, der kan rense, integrere og administrere data på tværs af alle kildesystemer. Systemerne bindes sammen ved hjælp af metadata og tilbyder brugervenlig administration.
Dataintegration 

Derfor skal du vælge SAS®

  • Du får ét samlet overblik, når du bygger din it-platform med SAS. Dataintegration og en bevidst strategi for metadata giver dig overblik på tværs - også i dine eksisterende systemer
  • SAS er din strategiske partner. Vi kender allerede dine udfordringer, og vi vil dialogen. Vi leverer ikke et system, en proces eller en løsning men en løbende styrkelse af din forretning ud fra dine behov
  • SAS kan som den eneste egentlige udbyder af ledelsesinformation tilbyde en samlet platform til at løfte disse udfordringer

 

Tag kontakt

Har du et spørgsmål, eller vil du gerne sætte et møde op? Ring til os på 70 28 28 70 eller kontakt os elektronisk.