SAS-konsulenter / implementering / Teknik og performance

Teknik og performance

Dine brugere ønsker et stabilt system, som lynhurtigt udfører sine job. Vi hjælper dig med best practise-konfiguration samt med at tweake og tune dit SAS-system, så det kører optimalt.

 • Installation, dokumentation og konfiguration af SAS-software
  Få en hurtig og smertefri installation og konfiguration af jeres SAS-løsning. Efter installation leverer vi en udførlig dokumentation, der sikrer gnidningsfri administration af jeres SAS-miljø.

 • Lynhurtige svartider på store datamængder
  SAS Institute har lanceret ny, banebrydende teknologi til lynhurtig databehandling. Hvis I arbejder med analyse på store datamængder, og jeres organisation ville have glæde af hurtigere resultater, kan I med fordel se nærmere på de nye muligheder, hvor dage og timer kan kortes ned til minutter og sekunder. Vi hjælper med rådgivning og implementering.  
  SAS High-Perfomance Analytics (sas.com)

 • Optimal anvendelse af SPD-serveren     
  Minimer den tid, det tager at tilgå store datasæt på SPD-serveren. Ved at partitionere data og anvende flere CPU'er, kan tung I/O-aktivitet udføres parallelt og dermed hurtigere. Vores SAS-konsulenter kan rådgive om, hvornår og hvordan I bedst anvender SPD-serveren og tune den, så den yder optimalt i forhold til netop jeres behov.

 • Professionel sizing af miljøer   
  Med sizing sikrer I, at jeres løsning performer. SAS Institute kan lave en analyse af jeres forventede brug af systemet fordelt på brugere, datamængder og hardware. Derved opnår I den optimale værdi af jeres løsning.

 • Performancetuning     
  Med SAS får I en lang række værktøjer og metodologier til optimering af performance, blandt andet performancetuning. I takt med at datamængderne bliver større, er performancetuning blevet et afgørende element i alle større data warehouse- og business intelligence-projekter. Vores konsulenter kan hjælpe med rådgivning og/eller implementering.

 • Belastningstest    
  Vil I sikre et robust, tilgængeligt og stabilt SAS-miljø, bør I foretage en test af jeres SAS-løsninger, inden jeres brugere får adgang til systemet. Belastningstesten påpeger forbedringspunkter ved jeres arkitektur og identificerer eventuelle svage led i hele systemet.

 • Automatiseret systemtest    
  Test jeres system ved at definere krav og resultat og fasthold det i testprogrammer. Herved sikres I mod regressionsfejl nu og i fremtiden.

 • Implementering og brug af scheduling i SAS
  Optimer batchafviklingen af jeres SAS-programmer og opnå stabililtet og gennemsigtighed i it-drift og overvågning. SAS Institute hjælper med at identificere og implementere den optimale metode til scheduling for netop jeres virksomhed.
  Se detaljeret beskrivelse af SAS Scheduling (support.sas.com)

 • Promotion og migrering mellem miljøer 
  For at få det optimale ud af jeres SAS-investering er det vigtigt, at I løbende opgraderer jeres software til nyeste version samt sikrer smertefri migrering. Vores SAS-konsulenter kan rådgive jer om, hvordan I optimerer jeres setup, ligesom vi kan hjælpe med den praktiske implementering.

 • Konfigurering af SAS OLAP Server 
  SAS OLAP indeholder mange konfigurationsmuligheder, som kan anvendes til at optimere performance, lave avancerede kubestrukturer, analytiske beregninger med MDX-standarder, brug af N-unique m.m. SAS Institutes specialister på området kan hjælpe jer med best practise-konfigurering i implementeringsprojekter med OLAP-funktionalitet.

Klik i figuren for at navigere videre til andre projektfaser