SAS-konsulenter / Forankring / Opfølgning

Opfølgning

Det er vigtigt at synliggøre sine projektresultater og at sikre sig, at SAS-løsningerne bliver ved med at levere værdi. Vi kan hjælpe dig med opfølgning i form af analyser og anbefalinger.

 • Forankringsanalyse 
  Den organisatoriske forankring er afgørende for, at I opnår den fulde værdi af it-investeringen. Vi analyserer forankringsgraden, når jeres system har været i drift i en periode, og leverer en rapport med status samt forslag til optimering og ændringstiltag.

 • Opfølgning via business case     
  For at dokumentere afkastet af jeres investering, kan I efter færdiggørelsen af et it-projekt genberegne projektets business case. SAS Institute kan tilbyde kompetent hjælp til udarbejdelsen, idet vi via vores mange projekter har indsigt i alle de vigtigste drivers.

 • SAS Analytics Review    
  Jeres analysemodeller - hvad enten det er kryds-/opsalgs- eller churn-modeller - skal være så effektive som overhovedet muligt. Med ydelsen SAS Analytics Review får I en gennemgang af jeres processer, fra datakilde over analyse til resultat. Vi giver samtidig gode råd om, hvor I kan optimere.
  SAS Analytics Review (PDF) 

Klik i figuren for inspiration fra andre projektfaser.