SAS-konsulenter / forankring / Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling er en meget vigtig del af det succesfulde SAS-projekt. Hvis ikke medarbejderne står klar til at høste udbyttet at de nye løsninger, så udebliver forretningsresultaterne. Udnyt projektets analyse- og planlægningsfaser til at identificere jeres behov for uddannelse og til at lægge en uddannelsesplan. Brug SAS Institutes netværksgrupper til løbende inspiration.

 • Kompetenceanalyse og specialiseret undervisning  
  Få et uddannelsesforløb, der tager 100% udgangspunkt i jeres virksomheds behov for kompetence og viden. Vi tilbyder målrettet virksomhedsundervisning, som giver jer præcis det kompetenceløft, I har behov for.
  Kompetenceanalyser, specialiseret undervisning og on the job-træning 

 • Bruger- og projekttilpassede kurser
  Her tager vi udgangspunkt i vores standardkurser, men tilpasser undervisning og kursusmateriale, så det understøtter netop jeres projekt, data og brugere. Kurserne kan leveres i samarbejde med nøglemedarbejdere i jeres organisation.
  Kurser efter emne (online kursuskatalog)

 • Standardkurser tilpasset til 8 forskellige SAS-roller
  Vi tilbyder mere end 70 forskellige kurser i vores kursuslokaler i København og Skanderborg. Der er kurser til alle persongrupper i jeres virksomhed, så vi sikrer, at I får fuldt udbytte af jeres SAS-løsning. Læs mere om 8 standardroller og om anbefalede startkurser.
  Jobroller og kompetencer (PDF)

 • Uddannelse af personale til SAS-drift      
  For at sikre jeres SAS-brugere et stabilt og velkørende SAS-miljø, er det essentielt, at jeres medarbejdere har de rette kompetencer. SAS Institute tilbyder uddannelse til jeres driftspersonale med henblik på at opbygge generelle kompetencer til at drive SAS-servermiljøer. 

 Se også punktet Uddannelsesplan under Planlægning.

Netværksgrupper og konferencer

 • Netværksgrupper for SAS-brugere 
  Lad jer inspirere af andre virksomheders brug af SAS. Deltag i netværksgrupper for SAS-kunder, som gerne vil dele erfaringer, resultater og best practises - både når det gælder forretningsresultater og brug af SAS-teknologi. Møder i netværksgrupperne faciliteres af en faglig tovholder fra SAS Institute, som sørger for en agenda til hvert møde, som indeholder SAS-nyheder samt interessante deltagerindlæg.
  SAS Platform Network
  SAS Integrated Marketing Management Network
  SAS Analytics Network
  SAS Financial Intelligence Network

 • SAS Forum
  SAS Forum er årets vigtigste faglige begivenhed for mange SAS-brugere. Konferencen byder på to dage proppet til randen med undervisning, kode og tip, som I kan tage med hjem og bruge i jeres arbejde. På SAS Forum bruger vi ikke tiden på at sælge noget - andet end idéen om, at alle kan blive bedre ved at mødes med andre, der også er gode.
  www.sasforum.dk

 • Netværksgruppe med fokus på Activity-Based Management 
  Med metoden Activity-Based Costing (ABC)/Activity-Based Management (ABM) er det muligt at få stor gennemsigtighed i økonomistyringen. Deltag og forøg dine kompetencer inden for ABC/ABM - uanset om du er SAS-kunde eller ej.
  SAS ABC Network 

 • Erfaringsudveksling for SAS-kunder i det offentlige
  Vi afholder med jævne mellemrum erfadøgn, hvor vores offentlige kunder inden for et bestemt område (eksempelvis kommuner eller hospitaler/regioner) deler erfaringer og best practises - både på forretningsmæssigt og teknisk niveau. Kunder, som benytter løsningen SAS Indkøbsanalyse til at effektivisere deres indkøb, har mulighed for at deltage i særskilte brugergruppemøder.  

Se også punktet Uddannelsesplan under Planlægning.

Klik i figuren for at navigere videre til andre projektfaser