SAS-konsulenter / Rådgivning & analyse / Forretningssparring

Forretningssparring

SAS Institutes forretningsrådgivere har stor indsigt i optimering med brug af data og analytics, ligesom de har indsigt i SAS-teknologi og stort kendskab til de brancher, vi typisk henvender os til. Brug os som sparringspartnere, når du skal udvælge værdiskabende projekter - og når du skal udarbejde en business case, der synliggør værdien.

 • Managementworkshop                                                                          
  Med en managementworkshop for direktion og mellemledere får I identificeret problemområder og relaterede årsager på tværs af organisationen. Rapporten beskriver løsningsmuligheder og den kvantitative værdi, de kan skabe.

 • Vurdering af modenhed og optimeringspotentiale (rådgivningsforløb)
  Gennem avancerede forretningsanalyser, forecasts og optimering kan du forbedre processer og services i din organisation. Vores forretningsrådgivere inden for analytisk modellering har stor erfaring med dette felt og kan ofte videregive best practices fra din branche. Rådgivningsforløbet tilpasses til din virksomhed. Til slut får du en rapport, som beskriver din virksomheds modenhedsniveau samt potentielle optimeringsprojekter.

 • Udarbejdelse af business case 
  Meget få it-projekter igangsættes i dag uden en overbevisende business case, der demonstrerer, at der er en fornuftig økonomi i investeringen. SAS Institute tilbyder hjælp til udarbejdelsen af sådanne business cases, idet vi har indsigt i alle de vigtigste drivers. Der vil typisk indgå en workshop i forløbet og dit output er den færdigskrevne business case.

 • Forretningsmuligheder med analytisk marketing (rådgivningsforløb)
  Via sparring med erfarne SAS-konsulenter får du en hurtig opstart, når du skal i gang med at effektivisere dit marketing-setup. Vi kender best practises via mange tidligere projekter og kan rådgive om både de forretningsmæssige muligheder og de tekniske løsningsmuligheder på et højt niveau.
  Eksempel: Platform til målrettet kundedialog hos Jyske Bank

 • Ad hoc-analyser
  Hvis du gerne vil have belyst, hvad analyser kan bidrage med inden for et bestemt område i din organisation, kan du starte med at bestille en enkeltstående analyse. Vores analyseteam kan anvende de fleste dataformater og leverer analysen inden for få uger. Det kan eksempelvis være en kunde- eller medlemsanalyse, en fastholdelsesanalyse, kryds-/opsalgsanalyser, et scorecard eller en hypotesetest, hvor du får efterprøvet en forretningsteori. 
  Microsite: Få mere viden - bestil en analyse 


  Vil du hurtigt i gang? Læs om en populær SAS-løsning til kampagnestyring leveret "i skyen":
  SAS Marketing Automation as a service (PDF) 

Klik i figuren for at navigere til andre projektfaser.