SAS-konsulenter / forankring / Drift og support

Drift og support

Vi hjælper dig med at holde dine SAS-løsninger i tiptop stand. Ring til teknisk support, få lavet et tjek, eller vælg en løbende supportydelse, som sikrer din SAS-dagligdag de bedste betingelser.

 • Løsningssupportaftale    
  Lav en aftale med en forretningskonsulent og/eller en teknisk konsulent, der løbende vil hjælpe jer i dagligdagen, så I får optimal udnyttelse af jeres SAS-løsninger - forretningsmæssigt og teknisk.

 • Drifts- og vedligeholdelsesaftale   
  I kan vælge at outsource drift og vedligeholdelse af jeres SAS-løsning 100% til SAS Institute, så I ikke behøver SAS-kompetencer internt i virksomheden. Fordelen er et højt kompetenceniveau og en aftalt service til en aftalt pris. Vi finder en løsning, som matcher netop jeres behov.

 • Premium Support Service    
  Her får I det bedste af det bedste. En dedikeret Technical Account Manager fra SAS Institute bliver knyttet til jeres løsning og sikrer støtte til alt fra projektledelse til løsning af konkrete opgaver.
  SAS Premium Support Service (PDF)

 • Sundhedstjek 
  Ønsker I sikkerhed for, at jeres SAS-platform altid er i god form? Et sundhedstjek viser, om platformen fungerer optimalt og giver en vurdering af systemets helbredstilstand. SAS Sundhedstjek kan tilkøbes som en éngangsydelse eller som et løbende abonnement.
  SAS Sundhedstjek (PDF)

 • Performance Review   
  Er jeres SAS-installation blevet så populær, at den kræver opdaterede rammer? SAS Performance Review hjælper jer med at identificere de bedste muligheder for forbedring af produktivitet og ydeevne inden for den eksisterende systemarkitektur - og til at skabe den ideelle optimeringsstrategi.
  SAS Performance Review (PDF)

 • Enterprise Management Integration
  Med denne softwarepakke sikrer I, at jeres SAS-miljø integrerer optimalt med jeres resterende it-miljø. Desuden hjælper softwarepakken med at opsamle data til brug ved fejlsøgning og opgradering. 
  SAS Enterprise Management Integration (sas.com) 

 • SAS leveret "i skyen"  
  Kom hurtigt i gang med SAS. Hvis I vælger at lade os hoste jeres løsning som en Software-as-a-Service (SaaS)-løsning, er der intet behov for at investere i SAS-kompetence til udvikling og drift. Vi tilbyder blandt andet det populære kampagnestyringsværktøj SAS Marketing Automation på denne måde - en attraktiv prismodel, som betales løbende og månedligt.
  SAS Marketing Automation som SaaS-løsning 

 • Teknisk support i Danmark
  SAS Institutes danske supportafdeling står klar til at hjælpe jer, når I har tekniske spørgsmål, eller tingene driller. Vi hjælper, hvad enten I søger rådgivning, sparring eller konkret hjælp til drift og vedligeholdelse af jeres SAS-miljø.
  Teknisk support 

Michael Cederqvist 

Carsten Jensen 

Kenneth Andersen 

Masoud Matin 

Omar Huskic 

Jes Johansen 

Ruben S. Garcia-Huertos 

Anders Janniche 

Morten Badensø 

Se også ydelsen SAS Arkitekturanalyse under Arkitektur og systemdesign og ydelsen SAS Analytics Review under Opfølgning.

 

Klik i figuren for inspiration fra andre projektfaser