SAS-konsulenter / download printvenlige

Download i printvenligt format

Download vores ydelsesbeksrivelser i printvenligt format - læs, når du får tid.

Se flere konsulentydelser fra SAS Institute i venstremenuen.

Få mere viden - bestil en analyse
Med Analytical Services kan du afprøve, hvad analytics kan gøre for dit forretningsområde. Du behøver hverken software eller analytikerkompetencer for at komme i gang, men kan bestille dine rapporter hos SAS.
Analytical Services (PDF) 

  

Analyse som løbende service
Når du har indkredset en analysetype, som leverer reelle forbedringer inden for dit fagområde, kan du med fordel få dine analyser løbende.  Vi leverer fuld service i form af analysekompetencer samt hosting og drift af din analysemodel. Ydelsesbeskrivelsen er på engelsk.
Analytics as a services (PDF) 

 

Kom nemt og hurtigt i gang med analytisk CRM
Få det populære kampagnestyringsværktøj fra SAS Institute som et abonnement - via en hosted business solution over internettet. Vi tager os af opsætning, drift m.m. Løsningen er specielt interessant for dig, der ønsker en hurtig projektopstart uden assistance fra din interne it-funktion.
SAS Marketing Automation as a service (PDF) 

 

Hold dine analysemodeller valide og up to date 
Ønsker du at få overblik over, hvordan dit analysemiljø anvendes i dag, og vil du gerne sikre dig, at du bruger analysemodeller, som er valide og up to date? SAS Analytics Review gennemgår processerne fra datakilde over analyse til resultat og giver dig et frisk blik på dit analysemiljø.
SAS Analytics Review (PDF) 

 

Få SAS til at performe bedst muligt - i din samlede it-infrastruktur
Har du brug for sparring for at få dit SAS-miljø til at fungere optimalt i din samlede it-infrastruktur? SAS Arkitekturanalyse giver konkrete anbefalinger til, hvordan du kan forbedre ydeevne og effektivitet. Den anbefalede strategi sikrer kompatibilitet og integration med dine eksisterende produkter, infrastruktur og it-politik. SAS Arkitekturanalyse (PDF) 

 

Ønsker du sikkerhed for, at din SAS-platform altid er i god form?
Et sundhedstjek viser, om din SAS-platform fungerer optimalt og giver dig en vurdering af systemets helbredstilstand. SAS Sundhedstjek kan tilkøbes som en éngangsydelse eller som et løbende abonnement.
SAS Sundhedstjek (PDF) 

 

Sørg for, at dine løsninger bliver ved med at performe
Er din SAS-installation blevet så populær, at den kræver opdaterede rammer? SAS Performance Review hjælper dig med at identificere de bedste muligheder for forbedring af produktivitet og ydeevne inden for din eksisterende systemarkitektur - og til at skabe den ideelle optimeringsstrategi.
SAS Performance Review (PDF) 

 

Sikker drift til en aftalt pris
Vil du sikre dig, at dine SAS-brugere altid kan forvente det bedste? Og at du på forhånd kender prisen? Med denne aftale sikrer du en stabil forretningsbrug af SAS inden for faste rammer samt ekstra hjælp og støtte i kritiske perioder. En dedikeret Technical Account Manager fra SAS Institute bliver knyttet til jeres løsning.
SAS Premium Support Service (PDF)

 

I listen ses kun et udsnit af vores services.
Se flere konsulentydelser fra SAS Institute i venstremenuen.