SAS-konsulenter / implementering / Data management

Data management

Data management udgør ofte en større del af det samlede projekt, og hos SAS Institute finder du den assistance, du har behov for. Vi er eksperter i at konsolidere, strukturere, berige, rense og lagre data på de for projektet mest hensigtsmæssige måder.

 • Optimerede datamodeller   
  Sigter I efter et fleksibelt, fremtidssikret og skalerbart SAS-miljø? Så er det afgørende, at jeres datamodeller er optimalt designet til formålet. Brug SAS-konsulenter til sparring eller udvikling - hvad enten det handler om lagring af data eller brug af data til rapportering og analyse.

 • Data warehouse med best practise-dataintegration (workshop) 
  Et velstruktureret og -dokumenteret data warehouse-miljø er hjertet i jeres virksomheds informationsarkitektur. Med SAS Institutes best practises for dataintegration får I gennemsigtighed, dokumentation og skalerbarhed i jeres samlede datamiljø. Vi kan levere ydelsen som en målrettet workshop, hvor jeres nøglemedarbejdere lærer at opbygge et standardiseret SAS Data Integration Studio-miljø. Derefter kan I hurtigt komme i gang med udviklingsarbejdet med udgangspunkt i best practises.

 • Master Data Management (MDM)
  Skab et entydigt og korrekt overblik over virksomhedens stamdata ved hjælp af MDM. Vi kan hjælpe jer med at skabe en fysisk eller virtuel løsning, som understøtter jeres valg af MDM-arkitektur.
  Master Data Management (relateret SAS-løsning)

 • Valg af optimal data storage   
  Det kan være svært at vælge den bedste metode til lagring af data. Skal det eksempelvis være SPDS, OLAP-kuber, SAS data sets eller XML? Lad vores erfarne SAS-konsulenter hjælpe jer med at vælge og implementere den mest optimale storage-løsning for jeres projekt.

 • Implementering af metadatasikkerhed 
  SAS-konsulenterne kan hjælpe jer med at implementere metadatasikkerhed baseret på en sikkerhedsmodel, som er specielt tilpasset til jeres behov. I projektets planlægningsfase tilbyder vi en tredagesworkshop, hvor eksperter fra SAS Institute analyserer og kortlægger jeres ønsker for sikkerhed på jeres SAS-platform.

 • Best practises for integration af nye datakilder med SAS/ACCESS   
  Hvis jeres virksomhed har brug for at føje nye datakilder til jeres SAS setup, kan vi hjælpe jer med anvendelsen af SAS/ACCESS-produkter i teori og praksis. Dermed sikres I en god opstart med det rette SAS/ACCESS-produkt.
  SAS Enterprise Data Access (relaterede SAS-løsninger - sas.com)

 • Synkronisering med Active Directory (AD)  
  AD-synkronisering giver jer mulighed for at drage fordel af jeres eksisterende AD-struktur. Det vil sige, at I bliver i stand til nemt at synkronisere grupper af brugere og brugerdata til SAS-metadata. Derved undgår I parallel vedligeholdelse i fremtiden.     
    
 • Opsætning af SAS Single SignOn  
  Hvis I vil lette adgangen til en webbaseret SAS-løsning for jeres brugere, bør I opsætte Single SignOn, som ud over nem brugeradgang sikrer overholdelse af sikkerhedsprocedurer og et minimum af opkald til jeres Help desk.     

Klik i figuren for at navigere videre til andre projektfaser