Nyheder / Pressemeddelelser

København:
SAS Institute A/S

Købmagergade 7-9
DK-1150 København K
Telefon: +45 7028 2870
Fax: +45 7028 2991
e-mail: info@sdk.sas.com

Press Release

Printvenlig Printvenlig

Nyheder og presse

Verdens bedste arbejdsplads

København, Danmark  (15. nov. 2012)  – SAS Institute snuppede førstepladsen på listen over verdens bedste multinationale arbejdspladser opgjort af Great Place to Work® Institute. Google besatte andenpladsen foran NetApp, Kimberly-Clark og Microsoft. Novo Nordisk blev som nr 22 den bedste placerede danske koncern. De 25 bedste virksomheder er udvalgt blandt 350 multinationale selskaber, som har deltaget i undersøgelsen.

Placeringen bestemmes af de deltagende virksomheders medarbejdere. For at kvalificere sig skal virksomhederne have optrådt på mindst fem nationale Great Place to Work® lister, have mindst 5.000 ansatte, og mindst 40% af deres globale medarbejderstab skal arbejde uden for virksomhedens hjemland.

"Denne anerkendelse understreger vores bestræbelser på at opmuntre til kreativitet og innovation over hele verden på alle vores lokationer", siger topchef Jim Goodnight fra SAS Institute. "Det betyder meget, at medarbejderne sætter lige så stor pris på virksomheden som virksomheden sætter på medarbejderne".

I Sverige og i Belgien indtog SAS Institute i år den nationale førsteplads. Sidste år toppede SAS Institute i Norge og i USA og på den globale liste fik SAS Institute en andenplads i 2011.

Om Great Place to Work®
Great Place to Work® Institute, Inc. er en global analyse-, konsulent- og rådgivningsvirksomhed, som hjælper arbejdspladser med at blive bedre gennem udvikling af en tillidsbaseret arbejdspladskultur. Great Place to Work® arbejder for virksomheder, nonprofitorganisationer og statslige myndigheder i 45 lande på seks kontinenter.

Læs mere om Great Place to Work® 

Om SAS Institute

SAS er markedsledende business analytics-udbyder og den største uafhængige spiller på business intelligence-markedet. SAS leverer innovative løsninger, der giver virksomheder grundlag for at træffe bedre beslutninger hurtigere. SAS giver dig The Power to Know® .

Mere

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakt:

    Jens Olivarius
    Nordisk Marketingdirektør
    SAS Institute A/S
    Telefon: 70 28 29 66
    Send mail til Jens