Nyheder / Pressemeddelelser

København:
SAS Institute A/S

Købmagergade 7-9
DK-1150 København K
Telefon: +45 7028 2870
Fax: +45 7028 2991
e-mail: info@sdk.sas.com

Press Release

Printvenlig Printvenlig

Nyheder og presse

Analyse af sociale netværk kan mindske forsikringssvindel

Nye softwareløsninger fra SAS Institute opdager og bekæmper svindel gennem avanceret analyse af data. Strømlinet social network analysis indgår i en samlet løsning til at bekæmpe svindel.

København, Danmark  (19. juni 2012)  – Forsikringssvindelen i USA er steget 19 pct. på de sidste to år, vurderer det uafhængige non-profit organ NICB. Det er baggrunden for en række nye softwareløsninger fra SAS Institute. SAS® Fraud Framework for Insurance og SAS Enterprise Case Management er begge netop frigjort i nye versioner, som er beregnet på at opdage mere svindel, reducere mængden af 'falske positive' i jagten på svindlere og øge effektiviteten af svindelbekæmpelsen. Løsningerne inkluderer analyse af sociale netværk, præbygget forsikringsspecifikt indhold og SAS Financial Crimes Monitor. Central rapportering, bedre kommunikation af 'hændelser' og hurtigere webservice er en del af nyhederne.
 
- Forsikringsbranchen har stadig flere muligheder for at bruge data i jagten på svindlere. Viden om netværk mellem mennesker har f.eks. vist sig som en vigtig kilde til at afsløre svindel, siger nordisk marketingdirektør Jens Olivarius fra SAS Institute, som leverer sammenhængende softwareløsninger til selskaber, der vil begrænse svindel og kriminalitet.

- Innovationen fra SAS Institutes side går to veje. På den ene side integrerer vi hele tiden nye datatyper og bruger dem til at lede efter svindel. Det kan være text mining, analyse af sociale relationer eller analyse af sociale medier. På den anden side arbejder vi på at løfte effektiviteten af arbejdet med data. Det kan vi bl.a. gøre med én central motor til at undersøge alle former for kriminalitet og svindel i hele organisationen og dermed samle afdelingers fokus i en koncernløsning.

Læs mere om SAS Fraud Framework

Læs mere om SAS Enterprise Case Management 

 

Om SAS Institute

SAS Institute er markedsleder på software og service inden for business analytics og er den største uafhængige leverandør inden for business intelligence. SAS hjælper over 50.000 kunder med at styrke forretningen og træffe bedre beslutninger. Selskabet har 1300 kunder i Norden og Baltikum og har kontorer i København, Skanderborg, Stockholm, Oslo, Stavanger, Helsinki, Riga og Vilnius. Siden 1976 har SAS Institute leveret ”The Power to Know®”. Læs mere på . Se landenes hjemmesider: www.sas.com/norway, www.sas.com/sweden, www.sas.com/finland eller www.sas.com/estonia The Power to Know® .

Mere

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakt:

 • Jens Olivarius

  Nordisk marketingdirektør
  SAS Institute A/S
  Telefon: 70 28 29 66
  Send mail til Jens


 • SAS Institue A/S

  Købmagergade 7-9
  1150 København K
  Telefon: 70 28 28 70
  www.sas.com/dk