Nyheder / Pressemeddelelser

København:
SAS Institute A/S

Købmagergade 7-9
DK-1150 København K
Telefon: +45 7028 2870
Fax: +45 7028 2991
e-mail: info@sdk.sas.com

Press Release

Printvenlig Printvenlig

Nyheder og presse

Keld Zornig udnævnt til adm. direktør i SAS Institute Danmark

Keld Zornig er i dag blevet udnævnt til adm. direktør for SAS Institute Danmark. Han afløser Bent Sørensen, som går på pension efter 25 år i SAS Institute, senest som direktør for såvel Danmark som Norden.

København, Danmark  (01. april 2014)  – "Vi skylder stor tak til Bent Sørensen for hans mangeårige indsats. Han har været en vigtig drivkraft i at skabe SAS Institutes position som den foretrukne leverandør af business analytics i Danmark. Vores kunder skal også fremover kende os som den stærkeste strategiske rådgiver på området, og det er Keld Zornig den rette mand til at stå i spidsen for," siger Mikael Hagström, Executive Vice President for SAS Institute i Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien.

Keld Zornig kommer fra en stilling som salgsdirektør i SAS Institute Danmark. Han kom til SAS Institute fra Nordea i 2004.

Om SAS Institute

SAS er markedsledende business analytics-udbyder og den største uafhængige spiller på business intelligence-markedet. SAS leverer innovative løsninger, der giver virksomheder grundlag for at træffe bedre beslutninger hurtigere. SAS giver dig The Power to Know® .

Mere

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakt:

  • SAS Institute A/S

    Per Hyldborg
    Kommunikationschef
    Telefon: 70 28 27 71
    Send mail til Per