OM SAS Institute /

Om SAS Institute

SAS Institute har givet virksomheder verden over THE POWER TO KNOW® siden 1976

SAS leverer business analytics-software og konsulentydelser, der bidrager til at løse forretningsmæssige problemstillinger. Det sker, når vi omdanner vores kunders mange data til konkret viden på tværs af forretningsområder og funktioner.

Business analytics er udviklet af SAS, og på verdensplan har vi over 45.000 kunder, som vi tilbyder unikke analytiske muligheder og dyb branche- og funktionsviden. Vi hjælper vores kunder med at skabe varig værdi ved at gøre dem i stand til at skabe udvikling og drive en bedre forretning. Samtidig gør vi det muligt for kunderne at handle efter én og samme sandhed i hele virksomheden, ligesom vi giver dem evnen til at reagere hurtigt og være innovativ.

Det er alt sammen noget, der i bund og grund kan forandre måden at drive virksomhed på. Og det er dét vi kalder The Power to Know®.

Fakta om SAS Institute
SAS Institute blev grundlagt i 1976 og har hovedsæde i Cary, North Carolina, USA. SAS har 13.000 medarbejdere på verdensplan. I Danmark er vi ca. 300 fordelt på kontorer i København og Skanderborg, som betjener 700 virksomheder i erhvervslivet og den offentlige sektor.


Direktionen i Danmark
Direktionen i SAS Institute Danmark består af Keld Zornig, Jens Olivarius, Jens K. Ulfkjær og Jesper Kirk. Download fotos her.


Vores historie (sas.com)
Den første version af SAS blev skabt af en gruppe studerende på North Carolina State University. Se en oversigt over SAS Institutes vigtigste milestones på www.sas.com.