OM SAS Institute / direktionen

Direktionen i SAS Institute

Læs om direktionens medlemmer.

Keld Zornig, Direktør, Sales, SAS Institute

 

Keld Zornig
Adm. direktør
 Download billede

Keld er bankuddannet samt HD (f) og MBA fra Copenhagen Business School. Dertil kommer diverse danske og udenlandske uddannelsesforløb. Keld har været ansat i SAS Institute siden 2004, først som Relationship Manager og siden i forskellige lederroller i salgsorganisationen – senest som salgsdirektør og medlem af SAS' nordiske ledergruppe. Keld har tidligere været 18 år i Nordea og har stort set hele sin karriere arbejdet med salg og ledelsesansvar.

   

Jesper Kirk, Direktør, Nordic Sales Operations, SAS Institute

 

 

Jesper Kirk
Direktør, Nordic Sales Operations
 Download billede

Jesper er oprindelig bankuddannet med en HD i Informatik & Økonomistyring fra Copenhagen Business School. Jesper har været ansat i SAS Institute i to omgange. Første ansættelse var i 2005 som Sales Executive inden for Financial Intelligence. Efter godt 2 år i salgsorganisationen kom Jesper til management konsultenthuset Valcon som Manager. I 2008 vendte Jesper tilbage til SAS som direktionsassistent og i 2011 blev Jesper udnævnt til direktør og indtrådte i direktionen. I dag er Jesper endvidere medlem af SAS' nordiske ledergruppe og har bl.a. ansvar for Sales Operations. Jesper har tidligere været 8 år i Danske Bank og har gennem sin karriere arbejdet med økonomistyring, salg- og salgsledelse, strategi og organisation.

   

Jens Olivarius, Direktør, Nordic Marketing & Communications, SAS Institute  

Jens Olivarius
Direktør, Nordic Marketing & Communications
 Download billede 

Jens er cand.merc. i Økonomisk Markedsføring fra Copenhagen Business School. Hertil kommer forskellige danske og udenlandske uddannelsesforløb inden for salg, marketing, ledelse og strategi, bl.a. MIT Sloan School of Management.

Jens har været ansat i SAS Institute siden 1996, først 5 år i Danmark og efterfølgende 10 år i SAS' Corporate Headquarters i USA. Han har i hele perioden beklædt ledende stillinger inden for salg og marketing. Siden 2012 har Jens været Senior Director for Nordic Marketing & Communication. Han er en del af SAS' nordiske ledergruppe og dermed ansvarlig for virksomhedens marketing og kommunikation i Norden og Baltikum. Tidligere har Jens været salgs- og marketingchef i Lyngsø Information Industry A/S og bestyrelsesmedlem i DDC-International.

   

Jens K. Ulfkjær, Direktør, Professional Services, SAS Institute

 

Jens K. Ulfkjær
Direktør, Professional Services
 Download billede

Jens er uddannet cand.merc. i Finansiering og Økonomistyring fra Handelshøjskolen i Århus. Efter 7 år hos Provinsbanken og Danske Bank med job inden for økonomi- og salgsstyring kom Jens til SAS Institute som Seniorkonsulent i 1995. Efter 10 år som divisionsdirektør med ansvar for konsulentafdelingen på vores Skanderborgkontor indtrådte Jens i 2009 i direktionen for SAS Danmark med det overordnede ansvar alle projekt- og konsulentaktiviteter.

Sideløbende har Jens i en længere periode været underviser og censor på Handelshøjskolen i Århus.

     


For kontakt til direktionen kontakt venligst:

Ann Rosenbaum
Direktionssekretær
Direkte telefon: 70 28 29 01
Mobilnummer: 27 21 29 01
e-mail: Ann.Rosenbaum@sdk.sas.com

 

Jim Goodnight
Chief Executive Officer, SAS

SAS-direktionen i USA   (sas.com)