Nyt fra SAS Institute til den farmaceutiske industri SAS
Maj 2010
Viden og trends i 'life sciences' »
Thomas Rasmussen, Divisionsdirektør for Life Sciences, SAS Institute A/S  

Med dette nyhedsbrev ønsker vi at sætte fokus på områder, hvor fakta og avanceret analyse kan hjælpe dig med at skabe forretningsresultater.

Indsigt er ikke mindst i den farmaceutiske industri en efterspurgt vare. Som farmaceutisk virksomhed bliver det sværere og sværere, at skabe en tilstrækkelig god pipeline og at afsætte produkter omkostningseffektivt. Det er ikke altid nok at indføre Lean og Six Sigma. Læs hele lederen.

God læselyst og venlig hilsen,
Thomas Rasmussen
Divisionsdirektør, Life Sciences, SAS Institute A/S


Nyheder
To tilgange til at standardisere kliniske data »
Den farmaceutiske industri er inden for de seneste par år begyndt at arbejde målrettet med datastandarder inden for kliniske data. SAS Institute har to løsninger, der understøtter denne proces – en peg og klik-løsning og en ’værktøjskasse’ med makroer til programmører, der ønsker frihed til selv at kode.
Videndeling på PhUSE SDE i København »
80 medlemmer var for nylig samlet til det første PhUSE-arrangement i Skandinavien. Ferring Pharmaceuticals lagde hus til mødet, som bød på mange spændende talere og indlæg.
Deltag i seminar
Bedre indsigt i farmaceutisk salg
Novo Nordisk og Lundbeck er blandt de virksomheder, der høster store gevinster ved at anvende SAS-løsninger inden for salg og marketing. De deler erfaringer på vores halvdagsseminar den 26. maj. Du er meget velkommen til at deltage, så du selv kan vurdere hvor hurtigt og enkelt du kommer i gang med at producere fleksible salgs- og markedsrapporter.
Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsmail I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Thomas Rasmussen, Tine Rasmussen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.