Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
Maj 2010
Direktørens bedste ven!
  
Centralisering og digitalisering hjælper den statslige økonomifunktion væk fra de operationelle opgaver og videre til intelligent økonomistyring, analyse og rådgivning.

Det baner vejen for mere indflydelse og tæt samarbejde med topledelsen.
Læs lederen på SAS-bloggen 

Af Lars Kirdan, Divisionsdirektør, SAS Institute


Nyheder
Slotte i en skov af regneark »
Slots- og Ejendomsstyrelsen (SES) har med nye it-løsninger til budgettering ryddet op i en skov af regneark.  Anders V. Møller fra SES fortalte om projektet og dets resultater på et seminar for nylig.
Den statslige økonomifunktion i nyt gear »
”Ledere hader lange rapporter. De vil ikke være bagudskuende. De vil have løsninger, der kigger fremad”. Læs hvordan vicedirektør Henrik Pinholt fra Økonomistyrelsen ser fremtidens økonomifunktion.
Modernisér din SAS®-software via SKI »
Vidste du, at SAS Institute er med i SKI-aftalen? Det betyder, at du kan modernisere og konsolidere eksisterende SAS software til gode priser og uden om bureaukratiske udbudsprocesser.
Events
Årets økonomistyringskonference 2010 »
Konferencen sætter nye normer for performance innovation og ledelseskoncepter. Hør seneste nyt om radical innovation, open source-metoder og strategiske læringskoncepter.
Analytikerkonferencen A2010 »
Så er der igen guf for specialisterne den 2. - 3. september i København. SAS Forum-deltagere får 100 euro i rabat ved tilmelding inden den 1. juli!

Se det færdige program

Tilmeld dig konferencen 


SAS Forum Danmark 2010 »
Årets største danske event for SAS-brugere løber af stabelen den 2. og- 3. juni 2010. Skynd dig, hvis du vil tilmelde dig selv eller dine SAS-medarbejdere!
Viden

Email-kommunikation skal styres!
Af Steen Vingaard Larsen, Business Advisor

Vi kan alle lide at sende en hurtig e-mail af sted, når vi har et spørgsmål. Og vi forventer også at få et hurtigt og præcist svar. For både private og offentlige organisationer kan det dog koste dyrt på ressourcefronten at levere denne service.

Jeg tror, at fremtiden byder på intelligent og it-understøttet behandling af henvendelserne.
Læs Steens indlæg på SAS-bloggen
 
Links
SAS-løsninger til staten »
SAS-bloggen - offentlig sektor
White papers - offentlig sektor »
Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Lars Kirdan, Morten Kristensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.