Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
Juni 2010
Solvens II koster karrierer!

 

Eller rettere: Solvens II kan komme til at koste karrierer. Finanstilsynet lader ikke nogen tvivl tilbage, når det for nylig indstillede en direktør i et skadesforsikringsselskab til fyring for mangel på kompetence.

Sagen sætter også fokus på forsikringsselskabernes implementering af Solvens II. Alle skal jo være klar i 2012 og det kan undre, at it-folkene i Solvens II-projekternes styregrupper ikke begynder at hæve de røde flag. 

Tip en ven, hvis du kender nogen, som kunne have glæde af dette nyhedsbrev.

 

 

 

 

 

Nyheder
Den er fem minutter i tolv! »
EU overholder køreplanen for den samlede Solvens II-proces. Kommissionens topembedsmand på Solvens II Karel Van Hulle melder klart ud om den fremtidige risikostyring og kravene til direktion og bestyrelse.
Nem rapporteringsløsning til TIA-kunder »
SAS Institute fik god feedback på rapporteringsløsningen SAS® Intelligence for TIA på TIA’s globale konference. Især den korte implementeringstid og den forudsigelige økonomi blev bemærket.
Links
SAS-løsninger til forsikring og pension »
White papers til forsikrings- og pensionsbranchen »
SAS og Solvency II »
Book et møde »
Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Allan Cervin, Per Hyldborg og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.