Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
December 2010
Det offentlige analyserer sig til succes

Offentlige organisationer tilvælger i højere og højere grad analytiske it-løsninger. De forbedrer deres styringsredskaber og økonomi ved at udnytte den viden, der ligger gemt i data. I nyhedsbrevet bringer vi denne gang blandt andet historien om én ud af i alt 32 kommuner, der har fået styr på deres indkøb via en fælles SAS-løsning. Skanderborg kommune har med løsningen opnået transparens, compliance og store besparelser på indkøb. Sygehus Lillebælt har opgraderet journalrutinerne, og Kriminalforsorgen har skabt transparens i økonomien.

Rigtig god læselyst – og snart glædelig jul! 

Nyt om SAS-kunder
Magasin automatiserer i "bagbutikken" »
Magasin har indført automatisk varebestilling baseret på forecasting på sine knap en halv million varenumre. Det frigiver ressourcer til andre opgaver.
Skanderborg sparer stort på indkøb »
En ny indkøbsløsning kaster lys over det kommunale indkøbslandskab i Skanderborg Kommune, som nu styrer udbuddene stramt og realiserer store besparelser.
Amnesty er på fornavn med 100.000 medlemmer »
Den danske afdeling af Amnesty International er et mønstereksempel på en strategisk NGO. Via analyse af store mængder medlemsdata er organisationen nu klar til målrettet og personaliseret dialog.
Lundbeck sparer penge med SAS-miljø til markedsdata »
Lundbeck renser, værditilfører og analyserer medicinske markedstal fra 51 lande i et nyt SAS-miljø. Det hele foregår via Excel.
Sygehus Lillebælt effektiviserer journalrutiner »
Ortopædkirurgisk afdeling har lagt de manuelle journalgennemgange på hylden og har i stedet indført en it-løsning. Resultatet er mere tid til patienterne.
K.W Bruun Logistik sætter pris på service »
Reservedelsimportøren K.W. Bruun Logistik har fået styr på prissætningen af deres kundeservice. Nu kan de levere ensartet service til alle kunder.
Tab og svind skal minimeres! »
Dansk Supermarked har besluttet sig for at minimere svind og tab. Det gør de ved at analysere store mængder data og finde de mønstre, som peger på mistænkelig adfærd.
Refleksion

Topfolk om analytisk ledelse
Henrik Poulsen, John Lundsgaard og 14 andre spændende profiler fra magasinet Refleksion svarer på "3 hurtige om analytisk ledelse" på SAS-bloggen. Mød f.eks.:

Henrik Poulsen, TDC 
Lisbeth Knudsen, Belingske
John Lundsgaard.Spar Nord 
Peder Wiese, Sundhedsstyrelsen 

Læs den seneste version af kundemagasinet Refleksion (flash) 

Marketingbudgettet står for skud
Budgetterne bliver beskåret i mange virksomheder, og ofte er det marketingafdelingen, der står for skud. Men er det nu den rette strategi.
 
Seminarer og konferencer
SAS introseminar: Fra data til viden »
Vores velafprøvede, gratis 4-timers introduktions-seminar er en oplagt mulighed for dig selv eller dine medarbejdere, hvis I vil vide mere om SAS og business analytics.
SAS Forum 2011 »
Årets største konference for SAS-brugere foregår den 25.-26. maj. Meld dig til inden 1. februar og spar mindst 30%.

Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsmail I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Rikke Ørberg og Nanna Thorhauge. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.