Klik for online version

  SAS
August 2012
Kommuner analyserer big data »

Danske kommuner er gået i gang med at bruge analyseværktøjer til at optimere, forudsige og beregne. Det giver konkrete effektiviseringer og nye muligheder for at tilrettelægge services bedre.

Med sine 45.000 ansatte og 552.000 borgere er Københavns Kommune et eksempel på en organisation, der må berede sig på at tackle eksplosivt voksende datamængder, også kaldet big data. Læs her, hvordan kommunen arbejder med dataanalyse.

Sådan spår kommunen om din fremtid (artikel fra epn.dk)


Nyheder
Odense Kommune bruger SAS®-software til at minimere indkøbsbudgettet »
Odense Kommune har allerede realiseret besparelser på ca. 200 mio. kr. ved hjælp af dataanalyse. Nu er turen kommet til mere strategiske initiativer.

International trend mod bedre kundeoplevelser »
På ledelseskonferencen PBLS i Amsterdam i maj talte keynote-speaker Saul van Beurden om bankernes udfordring: At udnytte information til at sætte kundens oplevelse i centrum.

Dataanalyse i den gode sags tjeneste »
Et program under FN, kaldet Global Pulse, skal spotte sygdomsudbrud og økonomiske kriser tidligt. Midlet er analyse af data, bl.a. fra sociale medier.

Events
SAS® Visual Analytics – analytisk fokus »
Bliv bedre til at stille de rigtige spørgsmål. Med SAS Visual Analytics kan du hurtigt udforske potentialet i store datamængder.
København den 4. september kl. 9-11.
Budgetlægning og likviditetsstyring »
SAS præsenterer sammen med Assens Kommune og Køge Kommune de nyeste løsninger og idéer til håndtering af budget og likviditet i den offentlige sektor.
Skanderborg d. 30. august | København d. 5. september
SAS® Visual Analytics – fokus på arkitektur »
SAS Visual Analytics er en high-performance, in-memory løsning i en helt ny attraktiv brugergrænseflade. Kom og lær mere om it-arkitektur og muligheder.
København den 14. november kl. 9-11.
IMPACT »
Seminarserien IMPACT går benhårdt efter effektmåling i marketing. Få de rigtige værktøjer til at optimere jeres marketingindsats.
København den 26. september kl. 9-12.
Viden

Hvor langt er vi med kundeloyalitetsprogrammer i Danmark?
Forretningsrådgiver Daniel Aunvig fra SAS Institute svarer på 5 spørgsmål om kundeloyalitetsprogrammer. Artiklen blev også udgivet i Jyllands-Posten d. 15. august 2012.

Klumme

Det perfekte business analytics-team
Analytikere er i fokus. Googles cheføkonom Hal Varian sagde allerede i 2009, at job inden for statistik og big data vil blive de mest sexede job i fremtiden. Men hvordan sammensætter man egentlig et godt team?

Kontakt og praktisk information
Afmeld; I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs; I Kontakt SAS

Redaktion: Søren Sørensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.