Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
August 2011
Socialt bedrageri under lup »

Esben Ejsing, Divisionsdirektør, Risk Intelligence, SAS Institute

Af Esben Ejsing, Divisionsdirektør, Risk Intelligence, SAS Institute 

Der er ingen tvivl om, at bekæmpelse af svindel og bedrageri bliver et stort tema i Danmark i de nærmeste år fremover. For eksempel udbetales der i Danmark 245 mia. kr. i sociale ydelser årligt, og det vurderes, at der årligt svindles for flere mia. kr.
 
Opgaven med at opklare og standse de sociale bedragere skal gribes varsomt an, men som hjælp til kommunerne mener jeg, at vi med fordel kan udnytte metoder, som forsikringsselskaberne allerede har taget i brug til svindelbekæmpelse. 
Læs resten af Esbens artikel 
Nyheder
SAS er klar med business analytics til ”Big Data” »
Den nye version af SAS gør det muligt at hente værdi ud af de hastigt stigende datamængder - hurtigere og mere præcist end nogensinde. "Big Data" behøver ikke at føre til uigennemsigtighed, tværtimod.
God økonomistyring på DTU »
DTU har opnået 25% større output pr. økonomimedarbejder via en gennemgribende reorganisering af økonomiafdelingen.  Nu kan både de indirekte og direkte projektomkostninger på f.eks. EU-forskningsprojekter dokumenteres – og dermed også refunderes af EU.
Data kan fortælle en god historie (link no longer available) Et billede kan fortælle mere end 1.000 ord – måske kan datavisualisering også? Se video med forfatteren David McCandless, der var én af hovedtalerne på ledelseskonferencen PBLS i Antwerpen i foråret.

Business intelligence på mobilen (link no longer available) Mobiltelefoner kan mere end e-mail og sms. Ny rapport fra Aberdeen viser, at virksomheder, der formidler business intelligence via medarbejdernes smartphones, tager beslutninger væsentligt hurtigere.
Viden
The Knowledge Exchange »

Opdatér din viden med de nyeste, internationale rapporter og artikler om business analytics, risk og customer intelligence.

8 steps to serving up an analytics culture
Af Pamela Prentice, Chief Researcher, SAS

 

Create brand superfans
Af Matthew Rhoden, Peppers & Rogers Group

 

More ACH payments, more chances for fraud
Af David Stewart, Director of the Financial Crimes Practice for Banking, SAS

 


Seminarer og konferencer

Tekstanalyse som kilde til forretningsviden
Mange virksomheder mangler værktøjer til at udnytte det forretningsmæssige potentiale, der ligger i ustruktureret information. Lær hvad sentimentanalyse, data mining og text mining kan gøre for dig.
København d. 7. september | Skanderborg d. 27. september
Kontakt og praktisk information
Afmeld; I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs; I Kontakt SAS

Redaktion: Søren Sørensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.