Klik for online version

  SAS
1.kvartal 2013
Compliance og socialt bedrageri »

Kurt Friis Jensen, Divisiondirektør,
SAS Institute

 

 


 

Indsatsen for at sikre indbetalinger og mindske fejludbetalinger har positiv effekt for den offentlige myndighed – på flere bundlinier. Omkostningerne bliver mindre. Ressourcerne bliver omfordelt til de tiltænkte, og samtidig bliver borgernes tillid og opbakning til vores lovgivning større.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om SAS Institutes satsning på dette område både globalt og i Danmark.
Læs hele lederen her

Du får også seneste nyt om de seminarer og møder vi afholder i de kommende måneder. Du kan bl.a. deltage i seminaret Digitale metoder til at øge compliance og bekæmpelse af socialt bedrageri, hvor vi sætter fokus på, hvordan det er muligt at styrke den digitale kontrolindsats i den offentlige sektor. Læs om seminaret her.

God læselyst.


Nyheder
Teknologi og know-how til understøttelse af kontrolopgaven »

Mads Krogh er ny forretningsekspert hos SAS Institute og tidligere analytiker i SKAT. Han mener, at den offentlige sektor i Danmark har datagrundlaget til at blive meget mere effektiv i arbejdet med at afdække socialt bedrageri og øge Compliance.
Læs artikel af Mads Krogh 


Viden
Kampen mod bedrageri »

Læs kommentar i Jyllands Posten fra 21. november 2012, hvor Kurt Friis Jensen belyser fem relevante spørgsmål om svindelbekæmpelse i det offentlige.


Intelligence Quarterly – public sector innovation »

Læs om innovation, big data og offentlige cases med fokus på svindelbekæmpelse i den seneste udgave af Intelligence Quarterly. Download som pdf her 


Events
Digitale metoder til at øge compliance »

Vi lægger op til diskussion og erfaringsudveksling om at styrke den digitale kontrolindsats med en række toneangivende personer fra den offentlige sektor.

Hør bl.a. Departementschef Jens Brøchner fra Skatteministeriet og Professor Claus Thustrup fra Københavns Universitet fortælle om hvorvidt indsats og kontrol har en effekt.
Tilmeld dig seminaret den 22. april. 


Kontakt og praktisk information
Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Søren Sørensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.