Klik for online version

Nyt for SAS-brugere SAS
December 2010
Hvilke kurser skal du på i 2011? »

Med andestegen, de rare fridage og årsskiftet i sigte er det et godt tidspunkt at gøre status. Fik du nået det, du ville i 2010? Er du på rette hylde rent jobmæssigt? Hvad skal der til, før du i det nye år kan bevæge dig fra A til B? Hvis dine karriereplaner rimer på SAS, er det en god idé at planlægge, hvilke kurser du skal deltage på. Som noget nyt tilbyder vi f.eks. et statistikkursus til SAS-brugere.

Måske er det også et godt tidspunkt at gøre status på din virksomheds SAS-setup og lægge planer for fremtiden. Denne udgave af nyhedsbrevet byder på artikler om fremtidens data managementSpar Nords it-strategi samt de nye rapporteringsklienter til SAS BI 4.3, som nu er på gaden.
God læsning!

Hilsen Rikke Ørberg, nyhedsbrevsredaktør.
 


Tekniske tips
SAS Abbreviations »
Vidste du, at du kan nøjes med at skrive syntaksen én gang for alle på kode, du ofte bruger? Nøglen er en såkaldt SAS Abbreviation. I Ole Steens tip får du denne gang opskriften på abbreviations til funktionerne TRANSLATE og TRANWRD.
Nyheder
Flotte rapporter og integration med Outlook »
Pr. 15. november 2010 er alle rapporteringsklienterne i SAS BI 4.3 erklæret i produktion. Skab flottere rapporter og bedre brugeroplevelse ved at integrere rapporter og dashboards i Outlook!
Det gode SAS-projekt – set med konsulentens briller SAS-konsulent Martin Ravnholt hjalp Kriminalforsorgen med et større ABC-projekt, der har givet transparens i økonomien. Læs, hvordan Martin evaluerer projektet på SAS-bloggen.
Fremtidens data management-platform »
Hvis din virksomhed fokuserer på data, byder en ny data management-platform fra SAS' datterselskab DataFlux® på spændende nyt. Den er designet til at håndtere datakvalitet, dataintegration og master data management (MDM) i ét og samme interface.
It-direktøren hos Spar Nord satser på SAS og åbne arkitekturer »
It-direktør Carsten Henriksen satser ikke på best of breed-produkter, men bygger bevidst en sammenhængende suite af SAS-løsninger til at varetage bankens business intelligence-behov.
SAS-profilen
Michael Larsen »
Konsulent, underviser, supporter eller udvikler? Michael Larsen har prøvet det hele gennem sine 25 år hos SAS Institute, men hjertet banker mest for udvikling. Michael er bannerfører for gode arbejdsmetoder og kvalitetskode.
SAS Forum

SAS Forum 2011
Årets største konference for SAS-brugere foregår den 25.-26. maj. Meld dig til inden 1. februar og spar mindst 30%.

Kurser
Nye kursusdatoer! »
Få SAS-formen pudset af med det rette kursus. Se vores udbud af SAS-kurser for det næste halve år.
Kurser i København 
Kurser i Skanderborg 

Intro til anvendt statistik »
SAS tilbyder nu et kursus til SAS-udviklere uden statistisk baggrund. Få en introduktion til de grundlæggende statistiske begreber og lær at udføre simple statistiske analyser.
København den 1.-2. februar.
Seminarer
SAS introseminar: Fra data til viden »
Vores velafprøvede, gratis 4-timers introduktions-seminar er en oplagt mulighed for dig selv eller dine medarbejdere, hvis I vil vide mere om SAS og business analytics.
Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Georg Morsing, Michael Cederqvist og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.