Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
Maj 2011
Få mere ud af SAS Forum: Book en SAS'er »

Det er med største fornøjelse, at vi introducerer "Book en SAS'er" – en ny type videndeling, hvor du på forhånd kan reservere et minimøde med én af vores SAS-eksperter på SAS Forum. Brug mødet til at få vendt en problemstilling, du døjer med, eller til at hente ny inspiration.
Sådan booker du en SAS'er 

Af Georg Morsing 


Nyheder og tips
Sådan bruger du Schedule Manager »
Når du skal gøre brug af Schedule Manager i Web Report Studio, skal du angive en værdi for hver prompt i rapporten. Se her hvordan.
It-trend: master data management »
Mange virksomheder har indset, at data er et vigtigt aktiv og er gået i gang med at sikre deres data via så kaldte master data management–projekter (MDM) . Få i dette whitepaper en forklaring på, hvad det er - og hvordan man kommer i gang.
Inspiration til din SAS Forum-rute »
Læs hvilke indlæg medlemmer af brugergruppen planlægger at se på årets konference. Se også det 100% færdige program.
Top 10 data step-udfordringer »
Læs i denne blogpost fra support.sas.com, hvordan du bedst tackler de 10 mest kendte fejlmeldinger, advarsler og notes, som kan opstå, når du arbejder med data step.
SAS-profilen
Steffen Jensen Hornshøj »
Steffen arbejder for Finanstilsynet, som bruger SAS til at opklare sager om markedsmisbrug på de finansielle markeder.  Han har været dybt involveret i udviklingsprojektet – læs hans gode råd.
Quiz
Quiz og vind to biografbilletter »
Hvilken option i SAS muliggør kolonnenavne med danske specialkarakterer?
 
A: VALIDVARNAME = DANISH
B: VALIDVARNAME = ALL
C: VALIDVARNAME = ANY
 
Send dit svar inden d. 16/5. Hvis du svarer rigtigt, deltager du i lodtrækningen om to biografbilletter.

Nyt om SAS-kurser
Analytics-specialkurser i maj og juni Er du i forvejen analytiker?  Eller har du ambitioner om at kunne arbejde med modellerne bag din SAS-løsning?  I maj og juni tilbyder vi analytics-kurser for både begyndere og eksperter.
40% rabat på sommerkurser Et godt tilbud til dig, som gerne vil bruge et par sommerdage på at komme ét skridt foran. Vælg mellem fire forskellige spor.
Seminarer
Bliv klog på SAS | 16. juni »
Deltag på vores populære, gratis seminar, hvor alle instruktører er på banen med tips og tricks. Videndelingen fortsætter på LinkedIn.
Section Heading
Mød din foretrukne ekspert »
Som noget nyt tilbyder vi "meet-the-expert" på dette års SAS Forum. Før eller under konferencen kan du booke en SAS-ekspert, som hjælper dig med sparring på et problem eller giver en demo.
Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Georg Morsing, Michael Cederqvist og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.