Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
August 2011
Nye features med SAS® 9.3 »

Af Henrik Jeberg, Divisionsdirektør, Information Management, SAS Institute

Hen over sommeren har en ny version af SAS-systemet set dagens lys. Der er foretaget forbedringer i rigtig mange SAS-komponenter med version 9.3, og vi glæder os til at arbejde med den nye software og høre jeres feedback.
 
Men hvad er der så sket i version SAS 9.3?  Ud over at performance og skalérbarhed er blevet optimeret yderligere, kan jeg nævne, at man ikke længere behøver en SAS/GRAPH®-licens for at producere grafer. Der er samtidig også en del gode nyheder til administratorerne i produkter som SAS Management Console og og SAS Data Integration Studio, som I forhåbentlig vil finde interessante.
Læs resten af Henriks artikel 


Nyheder
Danske SAS-kunder på 9.3! »
De første SAS 9.3-produkter blev frigivet i juli. Flere SAS-produkter og -løsninger vil blive frigivet  i SAS 9.3-udgaver hen over det næste halve år, og det er således dit produktmiks, der afgør, hvornår du kan opgradere.
En SAS-kæmpe træder et skridt baglæns »
Sven Gaffron har igennem en menneskealder beriget Københavns Kommune med ad hoc-viden og økonomirapporter – og såmænd også en regnegevinst på 20 mio. kr. Nu går han på pension efter 45 år.
SAS-profilen
Peter Steffensen »
Peter Steffensen, som er konsulent og analysespecialist hos SAS, kalder statistik for "matematik med et menneskeligt ansigt".
Seminarer og brugerkonferencer
Tekstanalyse som kilde til forretningsviden »
Mange virksomheder mangler værktøjer til at udnytte det forretningsmæssige potentiale, der ligger i ustruktureret information. Lær hvad sentimentanalyse, data mining og text mining kan gøre for dig.
København d. 7. september | Skanderborg d. 27. september
Bliv klog på SAS® – næste seminar til oktober »
Hop med på seminarrækken, der opdaterer dig om seneste nyt inden for SAS-programmering. 
København d. 27. oktober | Skanderborg d. 24. oktober
Tekniske tips!

Lav din egen version af et datoformat med Proc format
Har du nogen sinde problemer med at finde gode repræsentationer af danske datoer og tider, eller en dato som kan indgå i et fil-navn? Du kan i stedet vælge at lave dit eget med brug af Proc format, hvilket kun kræver få parametre.
Se Henrik Dorfs eksempler 
SAS®-diskussionsfora er blevet shinet op
Spændende nyt fra support.sas.com: 18 af vores onlinebrugerfora er blevet genfødt med nyt look, et pointsystem og nye features til bl.a. tagging og personalisering.

Nye kurser
God start med Turbocharge SAS® Data Integration Studio »
Kom rigtigt fra start med jeres SAS Data Integration Studio-miljø. Vi giver dig best practices og opgraderer din viden til SAS 9.3.
København d. 10. november
SAS® Data Integration Studio 4.3 på SAS 9.3 »
Oplev de nye muligheder i teori og praksis, så du er klædt på til at håndtere migrering af jeres nuværende DI-miljø til SAS 9.3. 
København d. 11. november
Den daglige drift af SAS®-platformen »
Få solid grundviden om, hvordan du holder SAS-servere i luften, administrerer brugere og overvåger SAS-platformen.
København d. 4.-5. oktober eller d. 22.-23. november
Kontakt og praktisk information
Afmeld; I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs; I Kontakt SAS

Redaktion: Søren Sørensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.