Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
Marts 2010
Forsikringsselskaber går forrest!

 

Forsikrings- og pensionsbranchen har en lang tradition for at arbejde analytisk og matematisk med data.  Måske er det derfor, der er stor interesse for - og masser af vilje til - at løse forretningsmæssige udfordringer med vidensløsninger.

Potentialet er stort inden for compliance, lønsomhed, forsikringssvindel og salg og marketing. De skarpeste forsikrings- og pensionsselskaber går forrest i den udvikling!

 

 

 

 

 

Nyheder
Skab hurtige resultater med ny SAS®-løsning til TIA »
Hvis du bruger TIA-systemet, kan du komme ekstra hurtigt i mål med en samlet løsning for information og rapporter. Du kan implementere standardløsningen på 6 måneder eller mindre.
Læs om løsningen.
Rapport om Risk Management »
52-siders rapport med udtalelser fra førende internationale eksperter. Rapporten fokuserer på finanskrisen, international lovgivning og strategier/best practices til Enterprise Risk Management. Der indgår også case stories.
Download rapporten 
Events
Konference med David P. Norton »
Mød en af verdens førende eksperter i strategiimplementering – manden bag balanced scorecard og strategikortlægning. Konferencen ”Strategi og eksekvering” afholdes på Hilton Copenhagen Airport, 20. - 21. maj 2010.
Ja tak, jeg vil gerne møde David P. Norton 
SAS Global Forum 2010 »
Årets SAS-begivenhed har noget til begyndere såvel som eksperter! Bliv opdateret på de nyeste SAS®-løsninger og mød både udviklingschefer fra USA og SAS-kolleger fra hele verden. Afholdes i Seattle den 11. - 14. april 2010.
Ja tak, jeg vil med til SAS Global Forum 
Fra ekspert til ekspert

SAS® Risk Management for Insurance
Ny end-to-end-løsning til risikostyring i forsikringsbranchen, som bl.a. beregner Solvency II-standardkapitalkravet.

Læs Business Advisor Søren Johansens introduktion til løsningens fire moduler.

Links
Forsikring og pension på SAS-bloggen
Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Allan Cervin, Morten Kristensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.