Nyhedsbreve / Artikler

Studerende med styr på SAS

Anne Olesen
Analytics Consultant, SAS Academic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigtig mange studerende på de danske universiteter bruger SAS i løbet af deres studie. Og de vil gerne lære mere. Derfor er vi igennem vores Academic-program begyndt at tilbyde de studerende et læringsforløb, som fører frem til muligheden for en certificeringseksamen.

Det første hold studerende fra Århus Universitet er nu kommet hele vejen igennem læringsforløbet. Jeg har stået for undervisningen og må sige, at jeg er imponeret over det niveau, de studerende lægger for dagen. Ved hjælp af e-learning, tjeklister og online tutoring formåede de at bygge videre på, hvad de havde lært på deres studie.

Det lykkedes for flere af de studerende at sætte et flot punktum for forløbet ved at bestå eksamen og blive certificerede SAS-programmører.

Dygtige studentermedhjælpere
Med en SAS-certificering på CV'et er de studerende klar til at få relevante studiejobs og er ivrige efter at komme ud i virksomhederne og bruge deres tillærte SAS-færdigheder i praksis.

De nye SAS-talenter er populære som studentermedhjælpere og gennem vores nye Facebook-side for studerende, formidler vi gerne kontakten mellem virksomhederne og de studerende.

Anne.Olesen@sas.com