Klik for online version

Nyt fra SAS Institute SAS
Februar 2011
Se programmet for SAS Forum - og giv et input! »

Brugerkonferencen SAS Forum foregår i år i Tivoli Congress Center d. 25. – 26. maj. Du kan glæde dig til åbningen, hvor vi skal høre fremtidsforsker Johan Peter Paludan - og til vores aftenunderholdning med 'Snobberne' fra Rytteriet. 

Vi er tidligt på den i år, så du kan allerede nu se det 80% af det faglige program med masser af oplæg og demoer. Du kan stadig lige nå at få indflydelse, hvis du savner noget.


Tips
Gør EG-loggen lettere at læse »
Vidste du, at du selv kan styre, hvor meget der skal skrives til loggen i Enterprise Guide®? Med en særlig option kan du skære det 'ekstra' fra og forbedre dit overblik.
Lær SAS® på LinkedIn »
Meld dig ind i SAS-gruppen på LinkedIn og få tips og tricks fra SAS Institutes konsulenter - og gode muligheder for at spørge andre brugere til råds.
SAS-profilen
Lars Søholm »
Lars Søholm og kollegerne hos TDC Butik har taget springet og indført SAS-baseret forecasting. Som projektchef bruger Lars performancemålinger og god dialog med alle systemets interessenter via bl.a. workshops.
Nyheder
Mød din foretrukne ekspert »
Som noget nyt tilbyder vi "meet-the-expert" på dette års SAS Forum. Før eller under konferencen kan du booke en SAS-ekspert, som hjælper dig med sparring på et problem eller giver en demo.
Hele SAS Forum-pakken, tak! »
SAS-teamet hos Danmarks Miljøundersøgelser arbejder til daglig med vandmiljødata. De møder talstærkt op på SAS Forum, og supplerer med forberedelseskurser og certificering.
Quiz
Svar rigtigt og vind to biografbilletter

Den 25. maj starter SAS Forum DK 2011. Hvad er den datos numeriske værdi i SAS? 

A) 18772
B) 16772
C) 1772

Vi trækker som sædvanlig lod om 2 biografbilletter blandt de rigtige svar. Send dit svar nu!


Gratis seminarer
Bliv klog på SAS® »
Vi sætter fokus på din læring og giver dig de vigtigste nyheder inden for SAS-programmering.
Viden til morgenkaffen | 22. juni i Kbh. »
Henover sommeren kan du igen deltage på morgenbriefings i København og Skanderborg. Hør om Datakvalitet og Master Data Management i Kbh. onsdag den 22. juni.
SAS introseminar: Fra data til viden »
Vores velafprøvede, gratis 4-timers introduktions-seminar er en oplagt mulighed for dig selv eller dine medarbejdere, hvis I vil vide mere om SAS og business analytics.
Kursusnyheder

Internatkurser: Intensive SAS®-kurser i gode rammer
Tag på mini-slotsophold og spar tid og penge ved at tage to kurser i ét.  Avanceret programmering, udvikling af data warehouse, KPI-rapportering, m.m.
Redaktørens hjørne

SÅ GØR DET DOG!

Jeg plejer at holde mig langt fra selvhjælpsbøger med en opskrift på det gode liv. For jeg tror ikke man kan nedskrive 10 bud, 3 steps eller en (lomme)filosofi, der giver det ultimative svar.    

Men alligevel må jeg krybe til korset og sige, at jeg er blevet inspireret. Dels af en bog med den diskrete titel "SÅ GØR DET DOG!" og dels af en fyr, der har løbet 100 km.    


Kontakt og praktisk information
Tip en ven I Afmeld I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs I Kontakt SAS

Redaktion: Georg Morsing, Søren Sørensen og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.